Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Michal z Mama, ožeň ma pritvrdil: Lial do nej chľast, potom chcel nežnosti!

Michal a Dominika sa nebránili nežnostiam. Zobraziť galériu (6)
Michal a Dominika sa nebránili nežnostiam.

SPIŠSKÁ BELÁ – Vyzerá to tak, že najmladší účastník jojkárskej šou Mama, ožeň ma zahodil nielen ostych, ale aj zábrany. Po tom, čo do Michalovho (25) rodného domu prišli dve vydajachtivé dievčatá, vyštartoval po osemnásťročnej Dominike. Jeho stratégia bola jasná. Najprv ju pripiť, potom sa túliť!

A vraj celibát! Michal zo Spišskej Belej sa televíznym divákom zoznamky Mama, ožeň ma prezentoval ako slušný chlapec, ktorý pravidelne chodí do kostola. V dnešnej časti jojkárskej šou však budeme môcť vidieť, že jeho hlavou víria poriadne hriešne myšlienky!

Mladý východniar o sebe tvrdí, že diskotéky nenavštevuje. A tak sa rozhodol, že si zorganizuje vlastnú. Usporiadal ju rovno u seba doma. Zrejme aj takýmto spôsobom chcel zaujať Dominiku zo Zvolena, ktorá sa v šou o jeho priazeň uchádza.

Ako sme sa zo zákulisia relácie dozvedeli, na súkromnom žúre nechýbal alkohol. Po požití pálenky zahodili Dominika a Michal ostych. Spoločne sa oddávali pomalým rytmom romantickej hudby. Dokonca nechýbali ani nežnosti. 

Druhá súťažiaca - slečna Erika, sa však takejto pozornosti od mladíka nedočkala. Práve naopak. Michal jej neustále dáva najavo, že v dome je zbytočná. Nepríjemná situácia vyvoláva množstvo konfliktov a sporov. Ak chcete vedieť, aký ma názor na obe účastníčky Michalova mama, nenechajte si ujsť jojkársku šou už dnes večer o 21:15 na Jojke.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu