Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Prostoreká Alena z Mama, ožeň ma penila: Súperky jej zdvíhali žlč!

Ženy vytiahli na Romana silné zbrane. Zobraziť galériu (6)
Ženy vytiahli na Romana silné zbrane.

SEREĎ – Márna snaha! Ani v dnešnej časti jojkárskej šou Mama, ožeň ma nebude núdza o zábavu. Postará sa o to svojrázna Alena (48) z Púchova, ktorá sa všetkými možnými spôsobmi usiluje zviesť súťažiaceho Romana (39). O jeho priazeň sa ale uchádzajú ďalšie dve súperky. Po tom, čo začali na elektrikára tasiť silné zbrane, zostala „ukecaná“ tmavovláska bezradná!

Alena z Púchova sa už od spustenia šou netajila tým, že je Romanom očarená. Jej sebavedomie zvyšoval aj fakt, že Seredčan svoje sympatie k nej neskrýval. A hoci tmavovláska tvrdila, že jej konkurentky nemajú žiadnu šancu, opak je pravdou. Už v dnešnej časti Mama, ožeň ma sa diváci presvedčia o tom, že ani Eva a Jana nie sú svojmu hostiteľovi ľahostajné.  

Alena sa elektrikára neustále dotýkala, lichotila mu a oslovovala ho zdrobneninami. Vyzerá to však tak, že samotný “Romanko“ má už jej prehnanej snaživosti plné zuby. Zrejme aj preto sa rozhodol tentoraz viac venovať zvyšným ženám.

Dlhovlasá blondínka Jana si v dnešnej časti naplno vychutná masáž od svojho nápadníka. Keďže pod Romanove ruky si ľahla vyzlečená, Alena chcela mať celú situáciu pod kontrolou. Dvojici robila spoločnosť a neodpustila si rôzne komentáre. „Celý čas hovorila, ako Jane závidí, že ju Roman masíruje. Vraj aj ona by veľmi chcela. Nenabrala však odvahu, aby sa vyzliekla,“ dozvedeli sme sa od zdroja zo zákulisia relácie.

Seredčanovu pozornosť si však okrem Jany užila aj Eva. Tú prišli navštíviť jej dve ratolesti, ktorým sa Roman veľmi ochotne venoval. Dvakrát rozvedená blondína zrejme vedela, čo robí – súťažiaci sa totiž pri predstavovaní netajil tým, že túži po rodine.

Jedinou adeptkou, ktorá si elektrikárovu pozornosť neužila, bola teda výrečná Alena. Navyše, jej šance nevyzerajú príliš ružovo. Aj Romanova mama ju už totiž upozornila na to, že by mala ubrať, menej sa snažiť a určite nerozprávať tak veľa.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu