Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Vypražila syr, vyvalila prsia: Takto zvádza Shakira z Mama, ožeň ma!

Ľubka sa na súkromnú párty vystrojila. Nechýbalo výrazné líčenie a výstrih odhaľujúci podprsenku. Zobraziť galériu (8)
Ľubka sa na súkromnú párty vystrojila. Nechýbalo výrazné líčenie a výstrih odhaľujúci podprsenku.

DOLNÁ LEHOTA – Vyparádila sa! Ľubka z jojkárskej šou Mama, ožeň ma sa do povedomia televíznych divákov dostala najmä svojou špecifickou prípravou vyprážaného syra. Nádejná nevesta totiž počas varenia zamúčila nielen seba, ale aj celú kuchyňu. Za rytmov hudby sa navyše váľala po podlahe tak, že by sa pri pohľade na ňu červenala aj kolumbijská speváčka Shakira. Najnovšie sa ale brunetka rozhodla zabojovať o lásku Juraja oveľa rafinovanejšími zbraňami než je chutné jedlo. Vyvalila na neho totiž svoje prednosti.

Pre lásku je ochotná spraviť všetko! Ľubka sa už od prvej chvíle netají tým, že je hrubohlasým Jurajom priam očarená. Skúšala ho preto zaujať všetkými možnými spôsobmi. Najskôr mu na tanier naložila vyprážaný syr, neskôr mu naservírovala rovno seba.

Juraj si spoločne so svojimi nádejnými nevestami usporiadal súkromnú párty. Ľubka, vedomá si toho, že je pre ňu šarmantná tmavovláska Stanka silnou konkurenciou, nechcela nechať nič na náhodou. Vyfintila sa preto najlepšie ako len vedela. „Bola so sebou spokojná a sama si hovorila, že tak sexi sa už dávno necítila,“ dozvedeli sme sa od nášho zdroja zo zákulisia. Juraj však vraj aj napriek tomu mal oči len pre Stanku, o čom sa budú môcť presvedčiť diváci už v dnešnej časti jojkárskej šou.  

VIDEO: Ľubka sa pri príprave obeda poriadne rozvášnila.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu