Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Cabanová v priamom prenose Farmy: Dvakrát prezlečená za jeden večer!

Cabanová sa počas priameho prenosu Farmy objavila v dvoch outfitoch. Zobraziť galériu (10)
Cabanová sa počas priameho prenosu Farmy objavila v dvoch outfitoch.

BRATISLAVA – Chcela oslniť v šatách, nakoniec sedela v blúzke a v krátkych nohaviciach! Farmárka Lenka Cabanová (36) vystriedala počas nedeľňajšieho priameho prenosu Farmy hneď dva outfity za večer. To, že Londýnčanka zmenila oblečenie, si všimli aj viacerí diváci. Prečo to urobila?

Lenka Cabanová sa v nedeľu večer zúčastnila spolu s ďalšími súťažiacimi z Farmy nakrúcania priameho prenosu markizáckej šou. Slobodná matka dvoch detí sa na finálový večer patrične nahodila. Na statok dorazila v tmavých károvaných šatách. Ako sa však neskôr ukázalo, nebola to práve najlepšia voľba. Tie ju totiž zradili. A tak sa musela v polovici priameho prenosu prezliecť do blúzky a krátkych nohavíc.

Zmenu oblečenia si všimli aj pozorní diváci. U Lenky sme preto zisťovali, z akého dôvodu vystriedala počas živého vysielania dva outfity. „Produkcia ma posadila na úplný vrchol pódia, kde mi priamo na chrbát pražili reflektory. Tie vytvárali neskutočné teplo. Šaty som mala trochu tesné a bolo mi v nich dusno. Celý deň som poriadne nejedla a ani nepila. Prišlo mi zle, bála som sa že, odpadnem,“ vysvetlila nám Cabanová.

Počas reklamnej prestávky sa teda išla rýchlo prezliecť do vecí, v ktorých dorazila na nakrúcanie. „Musela som improvizovať. Šaty som si chcela dať iba kvôli tomu, že to bolo finále,“ ozrejmila nám Lenka dôvod zmeny oblečenia. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu