Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Šokujúca dohra farmárskej šou: Spúšť, osočovanie, žaloba a súd!

Súťažiaci z markizáckej šou Farma. Zobraziť galériu (6)
Súťažiaci z markizáckej šou Farma.

BRATISLAVA – Vyzerá to tak, že hoci je víťaz markizáckej Farmy už takmer dva mesiace známy, šou má stále svoje pokračovanie. Nie však na televíznych obrazovkách, ale priamo na statku. Majitelia jedného z objektov, kde sa projekt nakrúcal, sú poriadne napálení. Tvrdia, že tvorcovia im zdevastovali majetok. A tak sa rozhodli, že produkčnú spoločnosť poženú pred súd!

Nepríjemné ťahanice! Vlastníci priestorov, kde sa markizácka Farma nakrúcala, sa s tvorcami šou nerozišli v dobrom. V súčasnosti všetko nasvedčuje tomu, že sa obe strany stretnú na súde. Majitelia jednej z nehnuteľností, manželia Peter a Danica Hlavovci, sú totiž zhrození z toho, čo sa stalo s ich majetkom!

Ako nám vlastníci chalupy prezradili, na svoj pozemok počas nakrúcania nechodili. Vraj sa na tom s výrobným tímom dohodli. Svoj majetok si prišli obzrieť až po skončení nakrúcania. Z toho, čo uvideli, zostali podľa vlastných slov nemilo prekvapení. „Šokovala nás devastácia prostredia a rozsah škôd, ktoré po sebe zanechali nie účinkujúci, ale samotní filmári,“ povedali nám Hlavovci.

Produkčnú spoločnosť MediaPro Entertainment údajne na vzniknuté nedostatky upozornili. „Bolo dosť času dať veci do poriadku. Očakávali sme, že situácia sa zmení. Opak bol však pravdou. Pri ďalšej návšteve sme našli chalupu otvorenú, z dvora zmizli kamene. Dokonca aj kameňmi dláždené chodníky boli rozkopané a materiál odvezený,“ hnevali sa Hlavovci, ktorí spomínanú firmu vinia tiež z toho, že ich majetok nebol dostatočne strážený. „Z ich strany nebola žiadna snaha vrátiť veci do pôvodného stavu,“ dodali.

Oslovili sme preto aj obviňovanú spoločnosť. Tá však celú situáciu vidí inak. „Ako nájomcovia sme toho názoru, že predmetné nehnuteľnosti boli odovzdané prenajímateľom v zodpovedajúcom stave. S prihliadnutím na obvyklé užívanie týchto nehnuteľností a ich vzájomné dohody,“ povedala topkám Alexandra Popovičová z MediaPro Entertaiment Slovakia.

„Produkčná spoločnosť vykonala na nehnuteľnostiach úpravy, ktoré boli nevyhnutné na ich bezpečné a hygienické používanie. Rovnako tak aj na zabezpečenie účelu nájmu, ktorý bol dohodnutý v zmluvách,“ dodala Popovičová. V rámci týchto dohôd bola zakotvená aj výmena časti strechy. Tento úkon  označili manželia Hlavovci za jedinú slušne vykonanú prácu.

Aj napriek tomu sú však majitelia nehnuteľností neoblomní. Celú vec zverili do rúk právnikom. Oháňajú sa tvrdeniami, že konflikt bude mať dohru na súde. Podľa našich informácií by sa mala produkčná spoločnosť k škodám a výške náhrady vyjadriť práve v týchto dňoch. „Práva a povinnosti vyplývajúce z daných úprav sú predmetom rokovaní s prenajímateľmi týchto nehnuteľností,“ potvrdila Popovičová.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu