Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Járová prezlečená za playboy zajačika: Do výstrihu si pchala silikón!

Farmárka Andrea Járová počas nakrúcania relácie Bez servítky. Zobraziť galériu (7)
Farmárka Andrea Járová počas nakrúcania relácie Bez servítky. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA – Uťahovala si sama zo seba! Farmárka Andrea Járová (27) najnovšie účinkuje spolu s ďalšími súťažiacimi statkárskej šou v markizáckej relácii Bez servítky. V dnešnej časti projektu o varení svojim hosťom nielen ukuchtí, ale ich aj pobaví. Napríklad im v kostýme zajačika odhalí „tajomstvo“ svojho bujného dekoltu.

Zatiaľ čo niektoré známe tváre nášho šoubiznisu sa k otázkam chirurgických vylepšení nechcú vyjadrovať, playmate Andrea Járová je výnimkou. Tá nielenže bez problémov priznala umelé prsia, ešte si zo zákroku aj vie vystreliť. Stalo sa tak aj napríklad počas nakrúcania markizáckej relácie Bez servítky.

Keď varila svojim kolegom zo šou Farma, presviedčala ich, že ona vlastne nemá silikóny, iba si vždy vloží implantát do výstrihu. A hneď to aj predviedla. Navlečená v kostýme playboy zajačika si vopchala do dekoltu plastické vylepšenie, čím hostí pobavila. Rozosmiala ich však aj tým, že celé stolovanie sa nieslo v duchu skrášľovacích zákrokov. Na obrus preto položila napríklad umelé mihalnice, či injekčné striekačky.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu