Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Ďurianová prekvapuje: Toto mohol naposledy iba Honzík!

Marianna Ďurianová sa v spoločnosti objavila so svojím priateľom Romanom Doležajom. Naposledy ju na verejnosti pred viac ako štyrmi rokmi sprevádzal Honzík Novotný. Zobraziť galériu (11)
Marianna Ďurianová sa v spoločnosti objavila so svojím priateľom Romanom Doležajom. Naposledy ju na verejnosti pred viac ako štyrmi rokmi sprevádzal Honzík Novotný.

BRATISLAVA – Prestala ho skrývať! Moderátorka Marianna Ďurianová (34) sa po viac ako troch mesiacoch tajností rozhodla pre významný krok. Svojho milenca Romana Doležaja (35) konečne ukázala v spoločnosti, kde boli prítomné aj médiá. Zaujímavé je, že jej predošlí milenci takéto šťastie nemali. Privilégium stáť po blondínkinom boku pri podobnej príležitosti mal naposledy mníchovský playboy Honzík Novotný (34). A odvtedy ubehli už štyri roky!

Marianna Ďurianová už štyri roky odpovedá na akékoľvek otázky týkajúce sa jej partnerských vzťahov svojim obľúbeným vyjadrením: „Nekomentujem.Hoci do roku 2007 nemala vážnejší problém komentovať súkromie, zmenilo sa to v momente, kedy skončil jej hektický vzťah s exmilencom Honzíkom Novotným. Románik trval niekoľko mesiacov.

Od vtedy sa všetky svoje vzťahy snažila držať v utajení. S milencami nechodila na žiadne spoločenské podujatia, kde boli prítomné médiá. Podnikateľ Tomáš Surovčík, Talian Michele Bologna a lekár Pavol Veselý sa tak museli zmieriť s tým, že sa s Ďurianovou na verejnosti jednoducho objaviť nemôžu. Pri svojom najnovšom objave - Romanovi Doležajovi, však urobila plavovláska nečakanú výnimku.

Zaľúbenci sa ruka v ruke objavili na narodeninovej oslave speváka Richarda Müllera, ktorá sa v utorok večer konala v luxusnom bratislavskom hoteli (viac informácií o párty TU!). Blondínka rozdávala na podujatí úsmevy na všetky strany. No nielen to. Spoločne s Doležajom ochotne pózovala prítomným fotografom. Je pravdou, že už nedávno si spoločne vyšli na koncert formácie Il Divo, no tam sa odmietali postaviť pred objektívy. 

Galéria: Richard Müller oslávil 50-tku krstom
Keďže v Marianninom prípade išlo skutočne o nezvyčajné gesto, zaujímalo nás, čo ju videlo k tomu, že sa rozhodla najnovší vzťah takpovediac zoficiálniť. „Nechodili sme ani pred tým po kanáloch. Zúčastňovali sme sa udalostí, kde neboli prítomné média. Žiadnu z tých predošlých akcií som nepovažovala za takú vážnu, až kým neprišla táto,“ povedala nám na adresu toho moderátorka. Vydarenú narodeninovú oslavu si pritom veľmi pochvaľovala.

Spokojná je očividne aj so svojím najnovším vzťahom. Vyzerá to totiž tak, že týmto krokom dodala romániku s podnikateľom na vážnosti. Nechajme sa prekvapiť, či bude pomer s Romanom Doležajom úspešnejší, než ten s Janom Novotným.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu