Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Fialová v latexe: Je z nej riadna domina!

Zuzana Fialová v latexovom outfite ako domina. Na zábere s Dušanom Cinkotom. Zobraziť galériu (3)
Zuzana Fialová v latexovom outfite ako domina. Na zábere s Dušanom Cinkotom.

BRATISLAVA – Provokuje! Zuzana Fialová (37) okorení nový markizácky sitkom Zita na krku nielen humorom, ale aj štipkou sexepílu. Ako vidno na záberoch, ktoré sa nám podarilo získať, herečka sa počas nakrúcania jednej z častí promenádovala po pľaci v priliehavom latexovom kostýme.

Keďže Zuzana Fialová stvárňuje v novom seriáli Zita na krku naivnú prevádzkarku kaviarne, je zvláštne, že mala v podniku oblečený latexový kostým. V ňom totiž pripomínala skôr poskytovateľku erotických služieb než osobu zodpovednú za chod podniku.

Keď sme sa dôvod spýtali v Markíze, presnú príčinu nám prezradiť nechceli. Vraj kvôli tomu, aby v predstihu neodtajili dejovú líniu. Ubezpečili nás však, že v herečkinom prípade išlo o výnimočný kostým. Ako teda vidno na fotografiách, diváci sa majú na čo tešiť. 

Vzhľadom na to, že Zuzana v netradičnom outfite vyzerá ako domina, zisťovali sme, či sa herečka aj v súkromnom živote považuje za ženu, ktorá rada prezentuje nadvládu nad partnerom. „Nie,“ odvetila stroho Fialová, pričom na ďalšie otázky týkajúce sa jej seriálovej postavy nereagovala. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu