Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Balúchová sa pobila: Čo hovoríš, ty ku*va?!

Barbora je dosť divoká mačička. Zobraziť galériu (5)
Barbora je dosť divoká mačička.

LEOPOLDOV - Divoká! Barbora Balúchová (23) si počas minulého víkendu užívala na novootvorenej diskotéke pri Trnave. Večer však skončil tak, ako nečakala. Po slovnej potýčke na parkovisku si totiž skočila do vlasov s inou dievčinou. A strhla sa bitka!

Naštvala sa a použila päste! Barbora Balúchová sa počas nočného odchodu z diskotéky v Leopoldove pochytila s neznámou dievčinou. Bývalú superstaristku pravdepodobne vyprovokovala nejaká poznámka na jej adresu, po ktorej nasledoval speváčkin slovný útok. Ten vyvolal ostrú hádku plnú vulgarizmov. Po chvíli vzájomného osočovania sa situácia medzi "dámami" vyostrila.

„Čo si to povedala, ty ku*va?! Poď sem!” zakričala Barbora, no bez výsledku. A tak ona sama prerušila cestu k svojmu autu a podišla k svojej súperke. Na pomoc si dokonca zavolala aj kamarátku. Vzápätí sa dievčatá začali mlátiť. Oddeliť ich museli prítomní muži.

Topky.sk sa kvôli tomuto incidentu s Balúchovou spojili, no blondínka zhovorčivá nebola. „Toto by som nerada komentovala,” opakovala nám do telefónu. Jediné, čo sme sa od nej dozvedeli, bolo, že je v poriadku a bez zranení.

Aj podľa jej reakcií na sociálnej sieti to vyzerá, že chlapi naozaj zasiahli včas. Barbora si totiž vo svojom statuse návštevu v Leopoldove pochvaľovala. „Ten večer mal všetko - poznanie, zábava, tanec, sranda, partia, hanbenie, hľadanie, ňuňuňu a nakoniec parádna bitka,” zhodnotila sobotnú noc jej kamarátka Nikol Fridrichová, tohtoročná Miss Carat Tuning.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu