Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Tvrdá rana pre Balúchovú: Prišla o bábätko!

Barbora Balúchová nemá dôvod na úsmev. Zobraziť galériu (4)
Barbora Balúchová nemá dôvod na úsmev.

BRATISLAVA – Radosť vystriedala bolesť a smútok! Barbora Balúchová (24) prežíva v týchto dňoch veľmi náročné obdobie. Podľa nášho zdroja blondínka nečakane prišla o dieťatko, ktoré nosila pod srdcom. Samotná speváčka túto informáciu nepoprela.

Bývalá superstaristka Barbora Balúchová nemá v týchto dňoch dôvod na úsmev. V súkromí totiž prežíva najsmutnejšie obdobie, akým môže žena vôbec prechádzať. Speváčka mala priviesť na svet svojho prvého potomka, podľa našich informácií ale potratila.

Začiatkom mesiaca sme na topkách zverejnili fotografiu, ktorá zachytáva speváčku v gynekologickej ambulancii. Ona síce v tom čase dohady o tehotenstve priamo nepotvrdila, zároveň ich ale ani nepoprela. „Ešte sa k tomu nechcem vyjadrovať,“ reagovala vtedy stroho Barbora, keď sme sa jej na rovinu spýtali, či je v druhom stave. Vzhľadom na to, že prechádzala náročným prvým trimestrom, zrejme nechcela o ničom hovoriť.

Kritické obdobie tehotenstva sa žiaľ Balúchovej nepodarilo prekonať bez komplikácií. O bábätko predčasne prišla. Keď sme ju oslovili, aby sa k našim informáciám vyjadrila, ťažko hľadala správne slová. „Asi radšej nie. Nechcem byť zlá, ale toto si chcem nechať pre seba,“ poznamenala po chvíli mlčania speváčka. Hovoriť o bolestnej strate je pre ňu zjavne veľmi náročné...

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu