Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Kolesárovej konkurencia na Miss Universe: Sú favoritky už dohodnuté?!

Konkurencia Dagmar Kolesárovej na Miss Universe 2011 Zobraziť galériu (13)
Konkurencia Dagmar Kolesárovej na Miss Universe 2011

MIAMI – Na každú je iný meter! Hoci Dagmar Kolesárová (20) vo svojej video vizitke nezažiarila, niektoré súťažiace svetového finále Miss Universe nie sú na tom o nič lepšie. Nájdu sa však aj také, ktoré doslova vytŕčajú z radu. A to nielen svojou angličtinou, ale aj rýchlosťou odpovedí. Zdá sa, že viaceré dievčatá poznali otázky vopred!

Sú medzi nimi priepastné rozdiely! Zatiaľ čo niektoré účastníčky medzinárodnej súťaže krásy len habkajú do kamery, iné majú sebavedomia na rozdávanie. Nejde pritom len o úroveň angličtiny, ale aj zložitosť odpovedí a celkovú pohotovosť. Medzi 89-imi adeptkami na titul najkrajšej ženy vesmíru sú totiž také, čo po anglicky ani neceknú. Ďalšie však doslova excelujú akoby naučenými odpoveďami. Nevyhnutne sa preto natíska nasledujúca otázka. Sú v očiach organizátorov podaktoré dievčatá od samého začiatku favorizované?

Absolútne suverénne vo svojej dokrútke vystupuje ebenová kráska z Juhoafrickej republiky. „Ak by som bola zvieraťom, rozhodne by to bol panter. Predovšetkým preto, že je to sexi, úžasné, elegantné zviera a je, samozrejme, čierne. A ja som mladá, hrdá černoška,“ vyráža dych bezchybnou odpoveďou. Skutočne však dokáže takto reagovať bez akejkoľvek prípravy?


 

Úsmev na dva prsty a neuveriteľnú rýchlosť vo svojej video vizitke predviedla aj reprezentantka zo Spojených štátov amerických.


 

Nevie po anglicky? Nevadí, nech odpovie v rodnom jazyku! Takto situáciu organizátori vyriešili hneď u niekoľkých súťažiacich. Angličtine sa tak úspešne vyhla Miss Salvádoru, Venezuely, Uruguaja, Kolumbie či Španielska. Je však takáto výhoda voči ostatným konkurentkám fér?


 

Afektovanosť a silený úsmev prezrádzajúci patričnú prípravu možno nájsť aj u zástupkyne zo Svätej Lucie.


 

Ak chcete vidieť, ako vyzerá kombinácia lámanej angličtiny a totálneho flegmatizmu, pozrite si túto ruskú krásavicu. Tá nielenže hovorí gramaticky nesprávne, no navyše zanecháva dojem, akoby sa jej otvárať ústa ani nechcelo!


 

Akoby zabudnutá v tínedžerskom veku – tak pred kamerou pôsobí Miss Belgicka. Nemožno je však odoprieť aspoň jedno – je uvoľnená a prirodzená.


 

Ukážkou toho, ako vyzerá bezprostredná odpoveď, je takmer minútový spot krásky od protinožcov. Miss Austrálie nad svojou odpoveďou totiž premýšľa, volí najvhodnejšie slová a srší šarmom. A hoci aj pre ňu je angličtina rodnou rečou, na rozdiel od svojej americkej konkurentky zo seba myšlienky nevyrapotala.


 

Či má Dagmar medzi takouto konkurenciou šancu na úspech, už posúďte sami. Isté však je, že ľahké to mať nebude. Minimálne, kým z nej tréma, akú predvádza vo vlastnej dokrútke, neopadne.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu