Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Kolesárová na svetovej Miss Universe: Nervozita a lámaná angličtina!

Dagmar Kolesárová v oficiálnej videovizitke k Miss Universe 2011 Zobraziť galériu (5)
Dagmar Kolesárová v oficiálnej videovizitke k Miss Universe 2011 (Zdroj: YouTube)

MIAMI – Horší priemer! Aj tak by sa dala dvomi slovami opísať video vizitka našej reprezentantky Dagmar Kolesárovej (20), ktorú organizátori medzinárodnej súťaže krásy Miss Universe iba pred niekoľkými hodinami pridali na oficiálnu stránku podujatia. Ako je na nej vidno, tmavovláska medzi 88 konkurentkami nevyniká. Jej odpovede v anglickom jazyku sú rozpačité. Zatienila ju aj česká finalistka.

O tom, že bez znalosti svetového jazyka sa na medzinárodnej súťaži krásy ďaleko nedostane, sa na vlastnej koži presvedčila už aj Dagmar Kolesárová. Minuloročný trapas svojej predchodkyne Anny Amenovej síce neprekonala, porotu však svojím výkonom zrejme neoslní. Bola v poriadnom strese!

„Ešte som ho nevidela, nie je o ňom dôkaz. Iba nejaké kruhy... Ale verím v neho,“ odpovedala Dagmar lámanou angličtinou na otázku, či verí v život na iných planétach. Tmavovláskin prízvuk a výslovnosť by sa dali ohodnotiť ako horší priemer.

S odpoveďami to nebolo o nič lepšie ani pri ďalších otázkach. Keď organizátorov zaujímalo, akým zvieraťom by chcela byť, reagovala tiež rozpačito. „Nikdy predtým som nad tým nepremýšľala, ale ... Pretože ja... Ja som naozaj šťastná, že som človek. Ale keď sa musím rozhodnúť, páči sa mi puma,“ silene sa usmievala do kamery.

Útechou našej aktuálnej Misske môže byť aspoň fakt, že katastrofálnou angličtinou sa minulý rok neslávne zviditeľnila Anna Amenová. Na jej osudovú vetu „Volám sa Miss Slovenská republika,“ sa totiž v našich končinách zrejme tak skoro nezabudne.

Pre porovnanie si pozrite aj video vizitku českej konkurentky Jitky Nováčkovej

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu