Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Misska Kolesárová pred svetovým finále: Horúce prípravy na Floride!

Úradujúca Miss Universe SR Dagmar Kolesárová Zobraziť galériu (5)
Úradujúca Miss Universe SR Dagmar Kolesárová

MIAMI – Nič nepodceňuje! Hoci do svetového finále Miss Universe 2011 zostáva ešte takmer mesiac, víťazka slovenského kola nezaháľa. Dagmar Kolesárová (20) v týchto dňoch už naplno zarezáva na slnkom zaliatej Floride. Dopadne jej účasť lepšie ako minuloročná "I am Miss Slovak republic" Anna Amenová (26)?

Mesačný pobyt si užíva na maximum! Aj keď samotné finišovanie príprav sa na súťažiach krásy spája predovšetkým s povinnosťami, Dagmar si uplynulý víkend ukradla pre seba voľné chvíle na pláži. Medzi konkurenciou exotických krások totiž niet nad prirodzené opálenie. Len samotná bronzová pleť sa ale za veľkým finálovým večerom neskrýva. Brunetka sa už teraz prezlieka a líči ako na bežiacom páse!

Skúšanie garderóby ušitej na mieru v luxusnom salóne, kurz vizážistiky, početné fotenia či reportáž v najsledovanejšej latinskoamerickej televízii – to všetko momentálne tvorí Kolesárovej nabitý program. V poradí 60. ročník medzinárodnej súťaže sa totiž odohrá v brazílskom Sao Paule už 12. septembra. A spomedzi rekordných 89 uchádzačiek o titul najkrajšej ženy vesmíru sa absolútnou víťazkou stane opäť len jedna.

To, či sa našej reprezentantke podarí tento rok zabodovať, je momentálne otázne. Na fanúšikovských blogoch sa totiž jej meno s tipmi na prvú pätnástku Missiek zatiaľ neskloňuje. Medzi horúcimi favoritkami sa ocitli zástupkyne takých krajín, akými sú Spojené štáty americké, Trinidad a Tobago, Filipíny, Malajzia či Vietnam. Dagmar však držíme palce a veríme v čo najlepšie umiestnenie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu