Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Slovenské missky: Na pódiu krásavice, v súkromí žiadne cice!

Michaela Ňurciková (vľavo) a Dagmar Kolesárová (vpravo) ako víťazky súťaže krásy. V súkromí sú na nepoznanie (v strede). Zobraziť galériu (9)
Michaela Ňurciková (vľavo) a Dagmar Kolesárová (vpravo) ako víťazky súťaže krásy. V súkromí sú na nepoznanie (v strede).

BRATISLAVA – Stratili sexepíl! Vyzerá to tak, že úradujúce kráľovné krásy – Dagmar Kolesárová (20) a Michaela Ňurciková (20) - si na svoj výzor príliš nepotrpia. Na verejnosti sa totiž pokojne producírujú neupravené a odeté v nie práve najzvodnejších outfitoch. Dievčatá, takto nás chcete reprezentovať aj vo svete?!

Aktuálna Miss Slovensko 2011 Michaela Ňurciková sa nedávno zúčastnila šľahačkovej vojny istého rádia. Pri tej príležitosti stavila na ležérne oblečenie, v ktorom jej ženské krivky príliš nevynikli. Plavovláska si nedala veľkú námahu ani s úpravou zovňajšku. Vďaka jemnému mejkapu a rozpusteným vlasom medzi ostatnými dievčatami prítomnými na akcii vôbec nevynikla.

Foto: Michaela Ňurciková sa s vizážou príliš netrápila.

Michaela Ňurcíková
Zobraziť galériu (9)

 

Ani konkurenčná Miss Universe SR 2011 Dagmar Kolesárová nemá potrebu byť za každých okolností sexi. Svedčí o tom aj fotografia, ktorú si zverejnila na sociálnej sieti. Tmavovláska na nej pózuje v obyčajnom tielku a so strapatými vlasmi. Pôsobí dojmom, ako keby nebola vôbec nalíčená.

Foto: Dagmar Kolesárová vyzerá na profilovej fotografii ako dievčatko.

Dagmar Kolesárová.
Zobraziť galériu (9)

Hoci sú obe dievčatá prirodzene pekné, na zvýraznení svojej krásy by si mali dať viac záležať. Už čoskoro ich totiž čakajú celosvetové súťaže, kde s priemernosťou v konkurencii dievčat z iných krajín neuspejú. Musí to mať aj iskru...

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu