Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Čírová ako sexi modelka: Spoznali by ste ju?

Mária Čírová na fotení k pripravovanému albumu. Zobraziť galériu (11)
Mária Čírová na fotení k pripravovanému albumu. (Zdroj: Lili Matušková)

BRATISLAVA – V pózovaní je ako doma! Hoci Máriu Čírovú (22) poznáme najmä v úlohe speváčky a skladateľky, zrejme by sa uživila aj pred objektívom. Stačí sa pozrieť na zábery z nedávneho fotenia, ktoré absolvovala v rámci pripravovaného albumu. Od profesionálnej modelky vôbec nemá ďaleko!

Premenila sa na sexi labuť z módnych editoriálov! Trendové outfity, perfektná vizáž a prostredie luxusných kúpeľov – to všetko pred pár dňami prispievalo k dokonalej atmosfére tvorby fotoseriálu Márie Čírovej. Tá totiž v spolupráci s producentom Marošom Kachútom pripravuje v poradí druhý štúdiový album. A ako sa zdá, na obrazovom materiáli k nemu si dáva mimoriadne záležať.

Ohnivočervená róba s prestrihom takmer po rozkrok či zlatá bundička použitého vzhľadu – aj tieto modely patrili do repertoáru dizajnérky Michaely Ľuptákovej, ktorá sa speváčke postarala o celkový styling. Vizážistiku si zobrala na starosti Veronika Vargová, pričom pracovný tím dotváral Lukáš Kimlička. Známy umelec sa však tentoraz nerealizoval v úlohe módneho tvorcu, ale ako samotný fotograf. A fantázii pri tom medze nekládol.

Mária Čírová na fotení
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: Lili Matušková)

Na albume, ktorý bude obsahovať desať skladieb a tri bonusy, fanúšikovia okrem fotografií nájdu aj vstupenku do SPA. A prečo sa Mária rozhodla pre fotenie práve v kúpeľoch? „Moja hudba je tak pohodová, že si ju fanúšikovia môžu pokojne vychutnávať vo vani alebo dokonca v bazéne,“ opísala svoje pocity. Súdiac podľa prvých záberov a trojročnej prípravy demonahrávok treba uznať, že zrejme pôjde o zaujímavý umelecký kúsok.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu