Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Puškárová a Čírová s novým imidžom: Toto im nevyšlo!

Puškárová a Čírová s novým imidžom. Jedna pripomína Majku z Gurunu, druhá Kleopatru. Zobraziť galériu (12)
Puškárová a Čírová s novým imidžom. Jedna pripomína Majku z Gurunu, druhá Kleopatru.

BRATISLAVA - Zostarli! Moderátorka Zlatica Puškárová (32) a speváčka Mária Čírová (22) podstúpili nedávno zmenu vizáže, ktorá nebola práve najšťastnejším riešením. Ostrihané vlasy á la Kleopatra či Majka z Gurunu im jednoducho nepristanú!

Stratili sexepíl! Zlatica Puškárová si nechala nedávno zmeniť účes. Hoci sa hovorí, že zmena je život, a väčšinou k lepšiemu, toto jej jednoducho nevyšlo. Kaderník jej spravil hustú dlhú ofinu po obočie a skrátil  jej aj celkovú dĺžku blond vlasov.

Markizáčkin nový imidž je síce neprehliadnuteľný, no moderátorka v ňom vyzerá oveľa staršie. Dokonca, akoby stratila aj svoju povestnú iskru. „Juj, tak toto je odfarbená Kleopatra,“  zareagoval na novú vizáž Puškárovej stylista Ivan Bednárik. „S týmto účesom vyzerá, akoby mala ´šróbovaciu´ hlavu,“ dodal na Zlaticinu adresu.

Rovnako to so zmenou vlasov prehnala aj mladá mamička a speváčka Mária Čírová. Tá sa na nedávnej módnej prehliadke predstavila ako hudobný hosť. Blondínka zaujala nielen svojím spevom, ale aj novým účesom. Toto však tiež nebol veľmi šťastný výber. V niektorých momentoch totiž pripomínala ryšavú Majku z Gurunu. Ako sa zdá, aj známe tváre trafia občas vedľa. Nechajme sa prekvapiť, kedy a ako sa nechajú opäť „vylepšiť“. 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu