Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Starú čakajú najťažšie chvíle: 3 mesiace samoty!

Dominika Stará odišla na 3 mesiace do Ameriky. Zobraziť galériu (3)
Dominika Stará odišla na 3 mesiace do Ameriky.

BRARISLAVA - Odložila školu kvôli práci! Bronzová Česko Slovenská SuperStar Dominika Stará (18) iba pred necelými dvoma týždňami dovŕšila vek dospelosti a už si odišla budovať spevácku kariéru za veľkú mláku. Ako sme zistili, včera ráno odletela z Viedne do Ameriky. Odcestovala na 3 mesiace sama, bez rodiny. V USA sa bude musieť spoľahnúť v prvom rade iba na seba.

Dominika Stará, ktorá sa zviditeľnila speváckou šou SuperStar, rozbieha kariéru v Amerike. Za veľkú mláku si to namierila včera. Hoci už v USA v minulosti bola, tentokrát sa zdrží poriadne dlho. Pred odletom nám speváčka prezradila, že „idem pracovne na minimálne 3 mesiace. Budem nahrávať album, cvičiť na koncerty a nakrúcať klipy. Preto na takú dlhu dobu.“

Ako sme sa v súvislosti s jej pobytom dozvedeli, rodinu nechala doma. „Áno, idem sama,“ priznala Dominika. V USA sa o ňu postarajú náhradní príbuzní. „Budem tam celý čas bývať s mojim producentom Rayom a s jeho rodinou, čiže až tak sama tam nebudem,“ presviedčala nás Stará, ktorá kvôli práci odložila aj školské povinnosti.

„Prijatá som na Vysokú školu ekonómie a manažmentu verejnej správy. Čiže buď nastúpim koncom novembra, začiatkom decembra, alebo až budúci rok. Vybavovala som si zmenu študijného plánu. Všetko závisí od toho, kedy sa vrátim. No vysokú školu chcem mať každopádne,“ načrtla nám svoju predstavu Dominika. Uvidíme, ako sa jej plány podaria zrealizovať.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu