Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Superstaristka Stará sa trápi v USA: Už schudla niekoľko kíl!

Dominika sa v USA trápi, schudla niekoľko kíl. Zobraziť galériu (9)
Dominika sa v USA trápi, schudla niekoľko kíl.

BRATISLAVA/NEW YORK - Smúti za domovom! Dominika Stará (18) si v auguste tohto roka odišla budovať spevácku kariéru za veľkú mláku. Topky.sk sa s bronzovou finalistkou Česko Slovenskej SuperStar po troch mesiacoch v zahraničí skontaktovali. Zistili sme, že život v USA je pre ňu enormne náročný.

Keďže sa Dominika Stará v lete rozhodla popracovať na svojej kariére v Amerike, zaujímalo nás, ako sa jej s odstupom času za veľkou mlákou darí. „Je mi veľmi smutno za domovom. Chýba mi rodinka a najviac braček Samko. Stále mi opakuje, aby som už prišla na Slovensko. Samozrejme, že aj rodičia a starší brat Janko by ma už mali najradšej doma. No ale vedia, že si idem za svojim snom. Preto ma  podporujú,“ napísala topkám Dominika. 

Hoci finalistke speváckej šou chýbajú najbližší, oceňuje, že jej život v cudzine priniesol veľa skúseností. „Mnoho som ich nazbierala nielen po speváckej, ale aj po ľudskej stránke. Som v podstate odkázaná sama na seba, čo mi pomohlo dospieť,“ priznala.

Keďže sú Spojené štáty okrem iného známe aj nespočetným množstvom fastfoodov, zaujímalo nás, či im plavovláska nepodľahla. Chceli sme preto vedieť, či náhodou nepribrala. „Nie, práve naopak. Zhodila som niekoľko kilogramov. Na začiatku som si nevedela zvyknúť na tú ich stravu. No najviac zrejme zavážilo  každodenné tancovanie,“ vysvetlila Stará.

Ako sme sa od mladej speváčky tiež dozvedeli, v USA sa stihla zoznámiť s množstvom známych osobností. Napríklad s rapperom Cassidym či s R&B skladateľom Bobbym Brownom. „Najúžasnejšie však je, že som dostala pieseň od Siedah Garrett, ktorá napísala pre Michaela Jacksona hit Man In The Mirror. Dokonca s ním naspievala aj skladbu I Just Can´t Stop Loving You. Pracovala tiež s Madonnou,“ pochválila sa Dominika.

Späť na Slovensko sa chystá začiatkom decembra. „Ale len na mesiac. V januári opäť odlietam do USA,“ priznala speváčka, ktorá tak bude tráviť blížiace sa Vianoce doma s rodinou.

Ako sa stará Dominika o svoju postavu?

VIDEO: Dominika Stará naspievala v USA skladbu od Bruna Marsa. Rada by s ním spolupracovala.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu