Nedeľa26. máj 2024, meniny má Dušan, zajtra Iveta

Sexice Staré: Aká Dominika, taká matka!

Dominika Stará so svojou mamou. Zobraziť galériu (5)
Dominika Stará so svojou mamou.

BRATISLAVA - Ako sestry! Dominiku Starú (17) často sprevádza mama Adriana na jej vystúpeniach. Inak tomu nebolo ani počas víkendu. Ako vidno, obe nám ochotne zapózovali pred objektívom. Pri prvom pohľade na záber by zrejme málokto povedal, že na fotografii je matka s dcérou.

Zavádzali! Keď sme na markizáckom Dni otvorených verí stretli Dominiku Starú v krátkych šortkách a vedľa nej podobne nahodenú dámu, zostali sme v pomykove. Je to mama mladej speváčky alebo len kamarátka? „Ďakujem, čo pijete?” reagovala so smiechom Adriana Stará, keď sme sa jej spýtali, či je na zábere naozaj ona. 

Ako nám ale prezradila, podobné situácie zažíva pomerne často. Ľudia ju zvyčajne považujú za Dominikinu sestru. „Mne to lichotí, ale ona sa na to hnevá. Vždy mi hovorí: ´Ale veď ty si moja mama!´” prezradila nám staršia z dvojice.

Adriana si k šortkám zvolila top so zaväzovaním okolo krku. Dominika zas flitrovanú vestičku a jednoduché tielko s nápisom. A práve ten jej spôsobil menšie vrásky. Bolo z neho totiž  vidieť len slovo ‚puta‛, ktoré v španielčine označuje ľahké devy. Celý nápis De Puta Madre je však názvom odevnej značky a fráza v preklade znamená Som v pohode.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu