Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Superstaristka Hatalová: Konečne má chlapa!

Superstaristka Natália Hatalová je už zadaná. Zobraziť galériu (6)
Superstaristka Natália Hatalová je už zadaná.

BRATISLAVA – Koniec samoty! Finalistka tretej série SuperStar Natália Hatalová (21), ktorá sa zviditeľnila najmä svojím nákazlivým smiechom, doposiaľ po svojom boku žiadneho muža nepredstavila. Sympatická brunetka vždy tvrdila, že na lásku nemá čas. Topky.sk zistili, že tomu je už koniec. Mladá speváčka má totiž novú známosť!

Svojím smiechom a sexi krivkami dostane snáď každého! Reč je o finalistke šou Slovensko hľadá SuperStar 3 Natálii Hatalovej. Tá  bola napriek spomínaným prednostiam po skončení  speváckej súťaže roky nezadaná. Hoci v minulosti tvrdila, že na lásku nemá čas, počas tohtoročných letných prázdnin sa jej život výrazne zmenil.

Konečne si našla chlapa. „Tak možno bude nejaká láska toto leto,“  vykrúcala sa spočiatku z témy nového vzťahu mladá speváčka. Nakoniec ale priznala, že niečo sa už naozaj rysuje. „Je to čerstvé a nechcem to zatiaľ zakríknuť,“ povedala vážnym hlasom Natália.

Keď sme chceli o jej novej láske zistiť niečo viac, nechcela už  nič iné prezradiť a so šibalským  úsmevom iba dodala: „Konečne to vyzerá na dlhodobejší vzťah.“  Identita muža, ktorý speváčku očaril, je nateraz ešte neznáma. Nechajme sa prekvapiť, kedy Hatalová svojho nového priateľa predstaví aj v spoločnosti.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu