Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Schudnutá Hatalová: Odhalila chrbát a bradavky, potom bola v rozpakoch!

Natália Hatalová ukázala bradavky a tiež holý chrbát. Zobraziť galériu (9)
Natália Hatalová ukázala bradavky a tiež holý chrbát.

BRATISLAVA – Popretŕčala sa! Bývalá finalistka tretej série SuperStar Natália Hatalová (21) sa na piatkovú charitatívnu akciu poriadne vyparádila. Na žúr si obliekla sexi outfit. Mal však jeden háčik. Na jej pomery bol až príliš vyzývavý, čo ju dostávalo do rozpakov.

Ukázala nielen spevácke umenie, ale aj sexi telo! Natália Hatalová vystúpila v piatok ako hosť na charitatívne prehliadke v istom bratislavskom podniku. Na podujatie si obliekla vyzývavé čierne šaty, v ktorých vyrážala dych prítomným pánom. Sexi outfit jej zozadu odhaľoval chrbát a spredu zasa ženské prednosti. Hoci jej to spočiatku nevadilo, neskôr sa začala hanbiť. Počas fotenia si dokonca prsia zakrývala rukou. Napriek tomu však tvrdila, že sa cíti dobre. „Keďže väčšinu času som v športovom, tak občas mám chuť dať si na seba niečo sexi, niečo pekné. A dnes je presne ten deň, aj príležitosť, prečo som si tieto šaty dala,“ prezradila mladá speváčka.

Natália však v piatkový večer nepredviedla iba dráždivý outfit, ale aj vylepšenú figúru. Oproti minulosti zhodila niekoľko kíl. „Neviem, koľko som presne schudla. Nevážim sa,“ povedala Hatalová. Ako ďalej dodala, za úbytkom jej váhy stojí najmä vyťaženosť. „Keďže som stále v škole, niekedy nie je ani čas najesť sa. Okrem toho mám veľa pohybu, vrátane tanca. Cítim sa lepšie a telo je pružnejšie,“ prezradila nám speváčka. Dokonca zažartovala, že by bola ochotná kvôli ďalšiemu zlepšeniu vizáže podstúpiť aj niekoľko plastických operácií.

Sledujte TOPKY TV: Hatalová o vyzývavých šatách, o svojej váhe, škole i o chlapoch. 



Hatalova_rozhovor


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu