Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Hatalová sa zahrala na skromnú: Nechcem vecné dary, ale...

Natália Hatalová Zobraziť galériu (3)
Natália Hatalová

BRATISLAVA - Darčeky jej až takú radosť neurobia! Speváčka Natália Hatalová (22) topkám prezradila, že tohtoročné Vianoce budú pre ňu iné než tie predchádzajúce. Ako sme sa od speváčky dozvedeli, netúži po hmotných veciach. Čo teda rozžiari jej úsmev?

Speváčka Natália Hatalová, ktorá sa zviditeľnila treťou sériou SuperStar, sa na vianočné sviatky veľmi teší. Jeden z dôvodov je ten, že celý rok strávila mimo Slovenska na štúdiu JAMU v Brne, a teraz sa konečne vrátila domov.

Topky.sk preto zaujímalo, či už stihla napriek svojej zaneprázdnenosti nakúpiť darčeky. „Tento rok to bude na poslednú chvíľu. Už mam nejakú predstavu, ale ešte sa rozhodnem,“ prezradila speváčka.

Ako sme sa od Natálie ďalej dozvedeli, má jasnú predstavu o tom, čo by rada našla pod stromčekom. „Možno to vyznie ako také klišé, ale keďže na Slovensku trávim málo času a málo sa venujem ľuďom, ktorých mám naozaj rada, tak dúfam, že sa budem venovať práve im. Myslím si, že som už dosť dospelá na to, aby som túžila po nejakom vecnom darčeku, ktorý by mi urobil úplnú radosť. To, že budem s rodinou a s kamarátmi, bude pre mňa asi najkrajší darček,“ skromne priznala Natália.  

Sledujte TOPKY TV: Natália Hatalová a jej predstava o Vianociach!



Hatalova_vianoce
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu