Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Nezadaná Kosorínová: Odchod zo Slovenska s cudzím chlapom!

Tanečnica Mirka Kosorínová Zobraziť galériu (5)
Tanečnica Mirka Kosorínová

BRATISLAVA – Opäť ju láka cudzina! Tanečnica Mirka Kosorínová (27) nám nedávno prezradila, že odchádza zo Slovenska. Ako sme zistili, chystá sa na dva mesiace do Anglicka. Zaujímavé je, že do zahraničia neodlieta sama. Spoločnosť jej bude robiť neznámy muž.

Mirka Kosorínová, známa z tanečnej súťaže Let´s Dance, je už takmer rok bez oficiálneho partnera. Po rozchode s tanečníkom Matejom Chrenom, ktorý sa zamiloval do herečky Eleny Podzámskej, sa kráska v spoločnosti s iným mužom neukázala. Topky.sk preto zisťovali, či je blondínka už opäť zadaná. „Nebudem sa k tomu vyjadrovať, nechcem to riešiť,“ odvetila záhadne tanečnica, ktorá však novú známosť nepoprela.

Hoci vzťah priznať nechcela, prezradila nám, že leto sama tráviť nebude. Čoskoro sa  totiž chystá opustiť Slovensko. Spoločnosť jej bude robiť neznámy chlap. „Idem na dva mesiace do Anglicka. Opäť učiť deti tancovať. Bude to robota aj relax. Beriem so sebou jedného tanečníka,“ povedala so záhadným úsmevom Mirka, ktorá ešte pred rokom pracovala v cudzine so svojím bývalým priateľom Matejom Chrenom.

Keď sme chceli vedieť o jej novom partnerovi viac, nič nechcela prezradiť. Dokonca ani to, ako sa volá. Že by to bola plavovláskina nová láska, o ktorej ešte nechce hovoriť?Myslíte si, že Kosorínová tají nového priateľa?

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu