Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Odviazaná miss Husárová: Takto provokovala!

Veronika Husárová  na nedávnej párty takto zvádzala. Zobraziť galériu (5)
Veronika Husárová na nedávnej párty takto zvádzala.

BRATISLAVA – Srší sexepílom! Modelka Veronika Husárová (24) sa právom pýši titulom Miss Slovensko 2007. Svoje zvodné krivky totiž dokáže predviesť so všetkým, čo k tomu patrí. Potvrdila to aj na nedávnej párty, kde všetkých prítomných dostala do varu!

Užila si to! Koncom minulého týždňa sa v jednom z bratislavských podnikov konal žúr, na ktorom sa zišli priatelia missky Veroniky Husárovej. Tmavovlasá kráska si pri tej príležitosti obliekla minišaty s hlbokým výstrihom. Ich rafinovaný strih a výrazná červená farba sa postarali o to, že modelka bola stredobodom pozornosti!

„Výborne sme sa zabavili,“ pochvaľovala si vydarenú párty Veronika, keď sme ju oslovili. Ako nám prezradila, o program sa postaral spevák Lazaro de Jesús Hodelin Thomas známy najmä z tanečnej súťaže Let´s Dance.

Na parkete missku spoločne s kamarátkami povykrúcal exotický mladý tanečník. „Naučila som sa nejaké figúry, ktoré dom doteraz nevedela,“ prezradila nám Husárová, ktorá v markizáckej tanečnej šou tiež kedysi účinkovala. „Celú noc som pretancovala. Ale bolo treba odísť, lebo na ďalší deň ma čakali nejaké pracovné povinnosti,“ dodala Veronika. Tá z párty odchádzala zhruba o pol štvrtej nadránom.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu