Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Tajomstvo missky Husárovej: Toto je jej nový milenec!

Veronika Husárová žiari šťastím. S novým priateľom sa bozkáva aj na verejnosti. Zobraziť galériu (9)
Veronika Husárová žiari šťastím. S novým priateľom sa bozkáva aj na verejnosti.

BRATISLAVA – Bozky a nežnosti! Modelke Veronike Husárovej (24) skrachoval po ôsmich rokoch vzťah s Jurajom Vágnerom (25). Medzi dvojicou to podľa našich informácií škrípalo už dlhšiu dobu - približne pol roka. Ako sme však zistili, najkrajšia Slovenka roku 2007 nezostala dlho sama. Tmavovláska je opäť zamilovaná. S novým priateľom si prejavujú náklonnosť už aj na verejnosti!

Hoci vzťah Veroniky Husárovej a jej snúbenca Juraja vyzeral sľubne, dvojici sa partnerskú krízu nepodarilo prekonať. Podľa zdroja z okolia dvojice je príčinou krachu to, že sa z ich vzťahu vytratila iskra. A tak sa dohodli na rozchode. V týchto dňoch však misska znovu žiari šťastím. Príčinou je nový chlap v jej živote. 

Veroniku sme totiž pristihli s jej čerstvým objavom na romantickej prechádzke. Ako vidno na našich fotografiách, ruka v ruke si vykračovali v blízkosti bratislavského nákupné centra. Tmavovláska rozdávala úsmevy na všetky strany a vyzerala veľmi spokojne. Modelkin spoločník sa dokonca nebránil nežnostiam a obdaroval ju niekoľkými bozkami.

Keď sme Husárovú oslovili v súvislosti so spomínanými zábermi, zostala prekvapená. Po chvíli ticha z nej vyšlo strohé vyjadrenie: „Nebudem to komentovať.“ Modelkin najnovší objav sa podľa našich informácií volá Richard. Dvojica sa stretáva zhruba mesiac. Párik sa dal dokopy vďaka práci. Podľa našich informácií sa obaja pohybujú v rovnakej brandži.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu