Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Toto sexi telo je voľné: Rozchod missky Husárovej po 8 rokoch!

Sexi modelka Veronika Husárová je vraj voľná. Zobraziť galériu (4)
Sexi modelka Veronika Husárová je vraj voľná.

BRATISLAVA – Namiesto svadby krach vzájomnej lásky! Najkrajšia Slovenka roku 2007 Veronika Husárová (24) a jej priateľ Juraj Vágner (25) už netvoria pár. Po ôsmich rokoch sa definitívne rozišli. Počas dlhého vzťahu si prešli dvomi vážnymi rozchodmi a tiež zásnubami.

Miss Slovensko z roku 2007 Veronika Husárová prežíva smutné obdobie. Zistili sme, že sa nedávno rozišla so snúbencom Jurajom Vágnerom, s ktorým tvorila pár osem rokov. „Áno, je to pravda. Už nie sme spolu,“ smutne priznala tmavovláska.

V minulosti však podobná situácia už nastala. Dvojica si prešla dvoma krízami, ktoré tiež vyvrcholili ukončením vzťahu. „Tentokrát je to definitívne. Viac to nechcem komentovať,“ povedala topkám Veronika, ktorá sa odmietla vyjadriť k tomu, či má niekoho nového.

Podľa našich zistení sa s Vágnerom rozišli v dobrom a zostávajú kamarátmi.  „Z ich vzťahu sa po rokoch vytratila iskra,prezradil náš zdroj z okolia dvojice, ktorý si neželá byť menovaný.

Vzťah Juraja a Veroniky

Bývalá misska prvýkrát opustila priateľa v novembri 2007 - po štyroch rokoch. Príčinou bolo mesačné odlúčenie spojené s cestou do zahraničia na Miss World. Po návrate zo súťaže krásy sa však nakoniec obaja dohodli, že to spolu ešte skúsia. 

Harmonické obdobie trvalo dva roky. V septembri 2009 nasledoval ďalší rozchod. Juraj odišiel študovať do USA a dvojica sa po vzájomnej dohode rozhodla vzťah ukončiť. Bez seba boli takmer pol roka. Zrejme však zistili, že jeden bez druhého nedokážu žiť, a tak sa dali opäť dokopy. V marci 2010 sa zasnúbili a vyzeralo to tak, že sobáš a založenie rodiny je na spadnutie. Opak je však pravdou...

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu