Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Misska Husárová a jej sexi sestra: Jedna krajšia, ako druhá!

Veronika Husárová v spoločnosti svojej sestry. Zobraziť galériu (7)
Veronika Husárová v spoločnosti svojej sestry.

KRÉTA – Krásu dostali do vienka! Miss Slovensko 2007 – Veronika Husárová (23) si tohtoročnú dovolenku užila v kruhu rodiny. Na pláži šantila najmä v spoločnosti svojej sestry Kristíny. Nečudo, že sexi Slovenky v plavkách priťahovali mužské pohľady.

Slnko a rodinná pohoda! Asi tak vyzerali letné dovolenkové chvíle v prevedení najkrajšej Slovenky roku 2007 Veroniky Husárovej. Tá spoločne s rodinou oddychovala na gréckom ostrove Kréta.

Ako sme zistili, sestry Husárové nie sú len krásne, ale aj akčné. Veronika nám totiž prezradila, že okrem slnka si užívali aj športové aktivity. „Boli sme na vodnom skútri, hrali sme plážový volejbal a celé sme to zakončili skokom zo sedemmetrového útesu, čo bola veru poriadna dávka adrenalínu,“ opísala nám svoje zážitky misska.

Okrem „čokoládkového“ opálenia si krásky domov doniesli aj množstvo zásob olivového oleja. „Dozvedela som sa, že krétsky je najkvalitnejší zo všetkých,“ vysvetlila nám Husárová. Možno aj vďaka jeho účinkom sú spoločne so sestrou pôvabné. Čo poviete? Vyjadrite svoj názor v ankete pod článkom. Ktorá z krások Husárových sa vám viac páči?

Aký je recept Veroniky Husárovej na krásu? Odpoveď nájdete TU!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu