Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Moderátor Jopo už ženáčom: Tajná svadba s Kubánkou v kaštieli!

Jopo sa ženil v kaštieli v Tomášove Zobraziť galériu (12)
Jopo sa ženil v kaštieli v Tomášove (Zdroj: paparaci.sk)

TOMÁŠOV – Už je ruka v rukáve! Jozef „Jopo“ Poláček (40) síce stretol lásku svojho života Kubánku Glendu Lopez len pred pár mesiacmi, už včera jej však navliekol na prst obrúčku. A na svadobnú veselicu, ktorá sa konala po obrade budú hostia spomínať ešte dlho!

Ako z rozprávky! Už podľa luxusných priestorov kaštieľa z 18. storočia v Tomášove, Jopo na svojom veľkom dni v žiadnom prípade nešetril, naopak. Na svadbu si podľa našich informácií pozval úctyhodných stoosemdesiat hostí, na ktorých čakali pochúťky od výmyslu sveta. Svadobčanom vyšlo priam ideálne aj počasie a po predchádzajúcom upršanom dni vykuklo slnko.

Mená hostí pri bráne prísne kontrolovali mohutní príslušníci súkromnej bezpečnostnej služby. Tí za svoj chrbát púšťali výhradne ľudí na zozname. Celá svadba mala byť totiž tajná, mimo dosahu kamier a fotoaparátov novinárov. Rodina a hostia, ktorí sa schádzali už od piatej si tak mohli užívať maximálne súkromie.

Známy producent a podnikateľ vraj svoju vyvolenú Glendu spoznal prostredníctvom sociálnej siete. Keď sa s ňou počas dovolenky na Kube stretol aj osobne, zamiloval sa až po uši. Dvojica zaľúbencov sa už po pár týždňoch zasnúbila a rýchlo nasledovala aj svadba. V kuloároch sa klebetí aj o tom, že by nevesta mala byť už tretí mesiac tehotná. Či je táto správa naozaj pravdivá, ukáže až čas!

Jopo

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu