Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Maixner sa ide ženiť: Toto je jeho vyvolená!

Štefan Maixner so snúbenicou Alenkou. Zobraziť galériu (4)
Štefan Maixner so snúbenicou Alenkou.

BRATISLAVA - Konečne sa odhodlal! Topky.sk zistili, že bývalý úspešný futbalista Štefan Maixner (43), ktorý sa v slovenskom šoubiznise zviditeľnil najmä účasťou v jojkárskom Celebrity Campe, si o pár mesiacov zoberie dlhoročnú priateľku Alenu Povalačovú (30).

Po desiatich rokoch vzťahu si povedia vytúžené Áno. Štefan Maixner sa konečne rozhýbal a čoskoro vhupne do manželstva. So svojou priateľkou Alenou si stanovili dátum svadby na 20. augusta 2011. Vezmú sa presne rok po zásnubách.

„Svadba sa bude konať v kostole na Trojičnom námestí v Bratislave. Neskôr bude oslava v jednej reštaurácii. Počet hostí bude okolo 100 až 130,“ prezradila nám detaily svojho dňa "D" Štefanova polovička.

Ako sme sa od tmavovlásky ďalej dozvedeli, svadobné šaty už má vraj doma. „Sú snehobiele - princeznovské. Objednala som si ich cez salón zo Španielska. Budem mať aj 4 metrový dlhý závoj,“ povedala nadšene budúca nevesta. Zistili sme, že róba ju vyšla na 1 900 €. Ženích bude mať tmavý oblek a bielu košeľu.

Zaujímalo nás, či párik pomýšľa aj na potomkov. „Deti plánujeme v októbri, tak uvidíme. Ale človek mieni, pán Boh mení. Chceli by sme určite aspoň dve,“ priblížila Alenka spoločné plány do budúcnosti. Možno sa im podarí splodiť dieťatko na svadobnej ceste - chcú ísť na Kubu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu