Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Jopo ukázal synčeka: Toto je náš drobček!

Jopo ukázal syna. Toto je Joshua. Zobraziť galériu (5)
Jopo ukázal syna. Toto je Joshua.

BRATISLAVA – Podelil sa o radosť zo svojho pokladu! Bývalý moderátor a podnikateľ Jozef Jopo Poláček (40) sa v pondelok okolo siedmej hodiny večer stal otcom. Kubánska manželka Glenda (22) mu porodila syna Joshuu. Čerstvý otecko nám prezradil, aké mal pocity, keď po prvýkrát zbadal chlapčeka.

Mladomanželia Jopo a Glenda v týchto dňoch prežívajú jedno z najkrajších období v živote. V pondelok sa im narodil prvý spoločný potomok, ktorému dali hebrejské meno Joshua. „Meria 50 cm a váži 3,6 kg,“ prezradil topkám čerstvý otecko.

Päť mesiacov po svadbe sa teda obaja tešia z nového prírastku do rodiny. Ako sme sa ďalej dozvedeli, chlapcov príchod na svet bol náročný. Pôrod trval dlhých dvanásť hodín. No mamina bola úžasná. Zvládla to a obaja sú zdraví. Som šťastný otec,“ povedal nám Jopo tesne po pôrode.

Bývalý moderátor sa s topkami podelil aj o prvé fotografie svojho syna. Aké mal pocity, keď sa na drobčeka po prvýkrát pozrel? Na koho sa podobá?„Malý Joshua vyzerá úplne ako ja, keď som bol malý. Iba je troška tmavší. Aj rozmery má také ako keď som sa ja narodil,“ priznal hrdý otecko, ktorý bol prekvapený z výbornej starostlivosti ružinovskej nemocnice. Ako ďalej čerstvý ženáč povedal, nebráni sa ani ďalším potomkom.

Jopo nám tiež prezradil, akým "bolestným" poteší svoju polovičku. „Ctená manželka dostane brilianty," netajil Poláček, ktorý šperky kupoval na  Slovensku.

Hrdá mamička Glenda s malým Joshuom.
Zobraziť galériu (5)
Hrdá mamička Glenda s malým Joshuom.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu