Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Diváci znechutení z Marošovej a z Markízy: Toto ste prehnali!

Zuzana Marošová sa už čoskoro objaví v markizáckom seriáli Ordinácia v ružovej záhrade. Zobraziť galériu (5)
Zuzana Marošová sa už čoskoro objaví v markizáckom seriáli Ordinácia v ružovej záhrade.

BRATISLAVA – Búria sa! Informácia o účinkovaní Zuzany Marošovej v Ordinácii v ružovej záhrade, ktorú sme včera zverejnili na topkách, vyvolala rozporuplné reakcie. Diváci rozhorčene reagujú na fakt, že v ich obľúbenom seriáli sa objaví partnerka údajného mafiána Karola Mella (40). Ten je obžalovaný z dvojnásobnej vraždy. Čo na to Markíza?!

Herečka Zuzana Marošová sa už na jeseň objaví na televíznych obrazovkách Markízy v Ordinácii v ružovej záhrade. V súvislosti s jej účinkovaním v seriáli sa medzi divákmi rozprúdili búrlivé diskusie. Do redakcie topiek nám prišlo množstvo reakcií od pohoršených čitateľov. Nepáči sa im, že v Záhorskej Bystrici poskytli seriálovú úlohu partnerke Karola Mella, ktorý je obžalovaný z dvoch vrážd.  

„Tak toto Markíza prehnala. To je naozaj dôvod na to, aby som viac seriál nepozerala. Som naozaj veľmi sklamaná,“ reagovala diváčka. „Týmto pádom Ordinácia skončila v našej rodine a premýšľam, či zapneme vôbec Markízu,“ pridala sa ďalšia. „Obsadiť ženu, čo napomáha mužovi obvinenému z vraždy dieťaťa do seriálu... Neskutočné,znie iný z množstva rozhorčujúci komentárov.

V súvislosti s tým, sme zisťovali čo na negatívne reakcie hovoria v Záhorskej Bystrici. „Zuzana Marošová je predovšetkým talentovaná herečka, ktorá okrem SND pôsobila aj na viacerých významných slovenských scénach,“  ozrejmila nám hovorkyňa televízie Oľga Dúbravská dôvod toho, prečo ju do seriálu obsadili. Herečkino súkromie v Záhorskej Bystrici komentovať nechceli.

Keď sme sa snažili získať odpoveď na to, či sa televízia neobáva, že kvôli účinkovaniu Marošovej príde o sledovanosť, nedostali sme žiadnu reakciu. A to i napriek tomu, že sme od televízie opakovane žiadali vyjadrenie práve k tejto otázke. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu