Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Marošová už zarezáva v Ordinácii: Spôsobila rozruch na pľaci!

Zuzana Marošová bude účinkovať v Ordinácii v ružovej záhrade. Zobraziť galériu (7)
Zuzana Marošová bude účinkovať v Ordinácii v ružovej záhrade.

BRATISLAVA – Zuzana Marošová (29) sa po dlhej prestávke vráti na televízne obrazovky. Topky.sk zistili, že už stihla nakrútiť scény do markizáckej Ordinácie v ružovej záhrade. Pred kamery sa postavila po niekoľkoročnej odmlke. Nútenú pauzu mala z dôvodu, že sa zdržovala mimo Slovenska spolu s partnerom Karolom Mellom (40), ktorý je obžalovaný z dvojnásobnej vraždy. Plavovláskina prítomnosť na pľaci vyvolala medzi hereckými kolegami rozruch.

Rozpačitý návrat! Herečka Zuzana Marošová sa po viac ako šiestich rokoch znovu postavila pred televízne kamery. Ako sme zistili, už na jeseň by sa mala objaviť na obrazovkách Markízy v seriáli Ordinácia v ružovej záhrade. Hoci okolo Zuzaninho účinkovania robia v Záhorskej Bystrici tajnosti, nám sa podarilo vypátrať detaily!

Podľa našich informácií Marošová nakrúca už zhruba mesiac. „Bude posilou na urgentnom príjme. Hrá tam sestričku, volá sa Ľudmila,“ prezradil zdroj topiek. Prítomnosť nováčika na pľaci vyvolala medzi ostanými účinkujúcimi množstvo nerozhodných reakcií. A to z dôvodu, že Zuzanine meno bolo v uplynulých mesiacoch enormne prepierané v súvislosti s jej partnerom Karolom Mellom obžalovaným z dvojnásobnej vraždy. „Herci si poza jej chrbát šepkali. Z jej prítomnosti mali zmiešané pocity. No neohovárali ju, práve naopak,“ opísal atmosféru náš zdroj zo zákulisia.

Zuzaniných nových kolegov sme teda oslovili s otázkou, ako hodnotia jej účinkovanie. „Dobre jej to išlo. Nevidel som ju hrávať predtým, lebo som bol v Čechách. No je to šikovná herečka,“ nešetril chválami Martin Mňahončák, ktorý stvárňuje lekára na urgentnom príjme. „Rozumeli sme si. Všetko bolo úplne v poriadku,“ dodal.

Herec Jozef Vajda, ktorý v seriáli účinkuje od jeho samotného začiatku, sa s blondínkou na pľaci zatiaľ nestretol. „Žiaľbohu, nič som s ňou nerobil,“ poznamenal seriálový gynekológ. Ako sa teda zdá, hereckí kolegovia Zuzanu po prvotných rozpakoch prijali. Na jeseň uvidíme, ako na jej výkony zareagujú televízni diváci.

Karol Mello je považovaný za jedného z najhľadanejších členov podsvetia. Jeho meno sa spája s trestnou činnosťou a s vraždami. Spoločne s priateľkou Zuzanou Marošovou a ich synom boli dlho na úteku, schovávali sa v Poľsku. Keď ho zadržali, istý čas bol aj za mrežami. Vďaka pochybeniu súdov je momentálne na slobode.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu