Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Parišková ukázala tehotenské bruško: Čo mesiac, to kilo!

Tehotná Parišková ukázala bruško. Zobraziť galériu (4)
Tehotná Parišková ukázala bruško.

BRATISLAVA – Zaguľatila sa! Moderátorka Aneta Parišková (38), ktorá o dva mesiace privedie na svet svojho druhého syna, topkám pred pár dňami ukázala svoje tehotenské bruško. Blondínka aj pred blížiacim sa pôrodom vyzerá skvelo. Zaujímalo nás, ako to všetko zvláda, koľko kíl pribrala i ako sa bude volať jej ďalší potomok.

Topky.sk nedávno navštívili Anetu Pariškovú v jej novom bydlisku blízko Bratislavy. Prenajatý dom sa aspoň na nejaký čas stane príbytkom aj pre dieťa, ktoré moderátorka čaká so svojím kanadským priateľom Markom Sedlmairom.

Ich spoločný syn by mal prísť na svet už o dva mesiace. Neklamným signálom blížiaceho sa pôrodu je aj Anetino zaoblené bruško. Zaujímalo nás preto, koľko plavovláska pribrala a či má aj zvláštne tehotenské chute. „Nejaké zásadné chute, že by som vyjedala kyslé uhorky alebo jedla veľa jogurtov, nemám. Pri Danielkovi som mávala veľkú chuť na surové mäso, či už sushi alebo tatarák. Ale vyhýbam sa tomu, vraj to nie je bezpečné,” prezradila nám blondínka.

Čo sa týka naberania kíl, na jej postave je evidentné, že nijaký extrém sa nekoná. „Neprejedám sa. Jem tak normálne. Pribrala som trochu menej ako pri Danielkovi. V tejto fáze na konci siedmeho mesiaca mi pribudlo 7 kíl,“ povedala nám Aneta.

Navyše sa zdá, že bruško ju nijako neobmedzuje v aktivitách. Okrem nedávnych starostí so sťahovaním sa stará o trojročného syna Danielka, stále pacuje v Prvých novinách na Jojke a popritom rozbieha reality show Farmár hľadá ženu 2.

Bohužiaľ, v posledných mesiacoch sa musela zapodievať aj nepríjemným rozvodom. Na tehotnú ženu je toho naozaj dosť. Nie je Parišková vyčerpaná? „Musím poklopkať, všetko zvládam v pohode. Akurát mám trocha väčšie brucho,“  s úsmevom to komentovala moderátorka, ktorá si napriek mnohým starostiam prípravy na druhé materstvo užíva. Viac sa dozviete z videa.

Sledujte TOPKY TV: Parišková o tehotenstve a tom, ako to všetko zvláda!

Pariskova_doma_1

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu