Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Sebakritický Flašík: Som rebel, robím si čo chcem!

Fedor Flašík Zobraziť galériu (6)
Fedor Flašík

BRATISLAVA – Úprimný! Podnikateľ Fedor Flašík (53) nám o sebe nedávno prezradil, že sa v obliekaní nerád obmedzuje. Keďže sa chce líšiť od davu, nerobí mu problém prísť do spoločnosti vo výstrednom outfite. A hoci si je vedomý, že porušuje konvencie, neprekáža mu to. Práve naopak.

Chce byť iný ako ostatní! Podnikateľa sme pred pár dňami stretli na výstave kontroverzného talianskeho umelca Paola Schmidlina. Ten sa zviditeľnil napríklad sochou Miss Kitty pripomínajúcou pápeža Benedikta XVI., či Porn Queen, ktorá sa ponáša na britskú kráľovnú Alžbetu. Slovenský podnikateľ bol z týchto diel nadšený.

Hoci Fedor Flašík nevzbudzuje toľko rozhorčenia ako tvorba kontroverzného umelca, tiež občas vyvolá vlnu rozruchu. A to najmä kvôli svojskému štýlu obliekania. Kritiku si vyslúžil napríklad v roku 2008, kedy prišiel na prestížny Ples v opere v škótskom kilte. Stredobodom pozornosti však bol aj nedávno - počas odovzdávania ocenení v ankete Osobnosť televíznej obrazovky, kedy kráčal po červenom koberci v rifliach a v teniskách.

Spýtali sme sa ho preto, či sa cíti ako rebel. „Snáď áno, asi som. Ale nie je to cielené,“ priznal Flašík.  „Mám rád veci a ľudí, ktorí sa vymykajú z priemeru a robia si, čo chcú. No nesmie to otravovať okolie,“ vysvetlil podnikateľ. Viac sa dozviete z videa.

Sledujte TOPKY TV: Flašík o umení  a o tom, prečo sa cíti byť rebelom.

Flasik o umeni

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu