Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Šok pre Flašíka: Musel prerušiť dovolenku, skončil na onkológii!

Fedorovi Flašíkovi prekazili dovolenku náhle zdravotné komplikácie. Zobraziť galériu (6)
Fedorovi Flašíkovi prekazili dovolenku náhle zdravotné komplikácie.

BRATISLAVA – Nečakané problémy! Nie je žiadnym tajomstvom, že Fedor Flašík (54) trávi takmer každé leto na svojej jachte v Chorvátsku. Tohtoročný pobyt pri Jadranskom mori mu však skomplikovali zdravotné problémy. Úspešný podnikateľ sa totiž musel urýchlene vrátiť na Slovensko. Ako nám v súvislosti s tým prezradil, jeho prvé kroky smerovali do Národného onkologického ústavu.

Počas minulého týždňa odcestoval Fedor Flašík na dovolenku do Chorvátska, kde zvykne cez prázdniny každoročne relaxovať. Pobyt pri mori však nezačal celkom podľa jeho predstáv. Podnikateľa totiž seklo v chrbtici a bolesť bola taká silná, že musel vyhľadať lekára. Vyšetrenia boli nutné aj preto, že reklamný  mág len nedávno bojoval s rakovinou lymfatických uzlín.

Ako nám Flašík v súvislosti so zranením chrbta prezradil, najskôr ho museli vyšetriť v Národnom onkologickom ústave. Keď som im z jachty volal, tak mi povedali, aby som hneď prišiel. Tým, že som onko pacient, tak sme najprv museli vylúčiť, že sa nič nedeje po tejto stránke. Mohol to byť napríklad nejaký nádor alebo tak,“ povedal pre topky.sk podnikateľ. „Našťastie to bola chrbtica,“ dodal Fedor, ktorému v danej chvíli vírili hlavou rôzne myšlienky.

Podnikateľ tiež vyzdvihol prístup zamestnancov Národného onkologického ústavu. „Oni tam majú v podstate všetko, tak som rovno tam išiel na neurológiu. Absolvoval som menšie kolečko vyšetrení, denne som chodil na infúzie. Majú to tam super zorganizované, sú perfektný tím,“ pochvaľoval si starostlivosť odborníkov Flašík.

Manžel europoslankyne Moniky Beňovej je momentálne naspäť v Chorvátsku, kde ho už čakala aj jeho polovička. Ako nám Fedor prezradil, na jachte plánuje stráviť väčšiu časť leta. „Predpokladám, že chrbát ostane v pokoji. V auguste mám nejaké pracovné povinnosti a aj Monika si odskočí za robotou. My tu máme cez leto takú prechodnú základňu,“ uzavrel s úsmevom podnikateľ.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu