Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Flašíkov prešľap na OTO-vi: Monika za hviezdu, on za ...!

Fedor Flašík prišiel a OTA v rifliach! Zobraziť galériu (3)
Fedor Flašík prišiel a OTA v rifliach!

BRATISLAVA - Chce byť iný ako ostatní! Fedor Flašík (53) je známy tým, že nie vždy dodržiava spoločenské pravidlá. Hlavne, čo sa obliekania týka. Dokázal to aj na odovzdávaní cien OTO 2010. Kým jeho manželka Monika (43) žiarila v luxusnej róbe, on si po červenom koberci ležérne vykračoval v rifliach a v botaskách.

Červený koberec, luxusné priestory a blesky fotoaparátov. Tak vyzeral tohtoročný OTO, ktorý sa opäť niesol v duchu hollywoodskeho štýlu. Dámy si obliekli najkrajšie róby, niektoré si ich dokonca dali ušiť špeciálne na túto príležitosť. Ako sa však zdá, podaktorí prítomní páni si ťažkú hlavu s oblečením nerobili. Napríklad milionár Fedor Flašík. Ten prišiel na prestížnu akciu tak, akoby si práve odbehol z nejakého neformálneho stretnutia.

Odetý bol v bielej košeli, v rifliach, v menčestrovom saku a vo vychádzkovej obuvi. Nechýbal mu ani farebný šál, ktorý mal obmotaný okolo krku. Hoci športová elegancia Flašíkovi pristane, v tomto prípade to nebolo práve najšťastnejšie riešenie. Obzvlášť, keď mal po svojom boku manželku Moniku, ktorá mala dlhú luxusnú róbu a biely kožušinový kabátik. Takáto kombinácia dvojice pôsobila dosť rušivo. Dokonca by sa to dalo považovať za Fedorove spoločenské faux pas, keďže ostaní páni boli nahodení v oblekoch a v smokingoch.

Topky.sk preto zisťovali, či si finančník robil ťažkú hlavu z toho, čo si oblečie. "Robil som si. Ten, kto si dá oblek, ten si nerobí námahu. Dovolím si tvrdiť, že je to náročnejšie ako prísť v uniforme. Všetci rovnako oblečení potom vyzeráme ako čašníci," tvrdil Flašík, ktorý vraj príliš formálne oblečenie nemusí. Dá si ho iba vtedy, ak ide na ples.

V prípade OTA si myslí, že jeho outfit bol v rámci normy. "Je to obyčajné odovzdávanie cien.  Je tam humor a zábava, celá dramaturgia tak bola postavená. Ja to nevnímam ako ples," vysvetlil Fedor a dodal: "U nás je za peknú Monika. Potom sme ako rodina vyvážení." Ako sa teda zdá, podnikateľ jednoducho pred spoločenskými konvenciami a nepísanými pravidlami uprednostňuje svoje pohodlie a štýl...

Ako si Fedor Flašík užíval párty po OTO, nájdete TU



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu