Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Zsolt Simon vylúčil prípadnú spoluprácu so šéfom Mosta: Kde je Bugár, tam my nebudeme

Béla Bugár a Zsolt Simon Zobraziť galériu (2)
Béla Bugár a Zsolt Simon (Zdroj: Koláž - SITA/Alexandra Čunderlíková/Branislav Bibel)

BRATISLAVA - Vládny Most-Híd tvrdí, že možnú spoluprácu s mimoparlamentnou stranou Maďarské fórum vylúčil na ich prvom stretnutí, ktoré sa uskutočnilo začiatkom júla. Uviedla to hovorkyňa Mosta-Híd Klára Debnár.

"Zsolt Simon opäť robí politickú nadprácu," povedala Debnár. Predseda MF Zsolt Simon v piatok na tlačovej konferencii odmietol akúkoľvek spoluprácu s Bélom Bugárom. Reagoval tak na informácie z údajnej komunikácie Mariana K. a Aleny Zs., v ktorej sa Bugár spomína. "Pokiaľ sa Most-Híd a SMK dohodnú na spolupráci, my tam nemáme čo robiť. Tam, kde je Béla Bugár, tam my nebudeme," povedal Simon.


Čítajte aj: Rokovania SMK s Mostom-Híd budú pokračovať: Chce však vysvetlenie vzniknutej situácie


Maďarské fórum je podľa neho riešením pre voličov, ktorých Most-Híd opakovane sklamal."Vylučujeme účasť na akejkoľvek spolupráci, kde sú prítomné ´hodnoty´ a ´charakter´, ktoré Béla Bugár reprezentuje. Sme presvedčení, že strana Most-Híd pod jeho vedením vlani konala v zhode so záujmami tých, čo potrebujú chrániť demontovaný právny štát.“ 

Zsolt Simon vylúčil prípadnú
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Topky/Vlado Anjel)

Maďarské fórum nemá pocit, že by Bugár vo štvrtok povedal všetko o esemeskách s Marianom K. "Bugár sa opakovane priznal iba k tomu, čo sa už aj tak dostalo na verejnosť. Bližšie nevysvetlil ani dešifrované správy Mariana K. o ich stretnutí," hovorí Simon. 

Viac o téme: Zsolt SimonBéla BugárMost-HídMaďarské fórum
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu