Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

VIDEO z lesa rozčertilo aj Pročka! Muži chrlili vulgarizmy, po tom, čo spravili, vám zostane zle

Muži nechali v lese odpad, prekvapil ich medveď
Muži nechali v lese odpad, prekvapil ich medveď (Zdroj: Tip čitateľa/Ľubomír V.)

SLOVENSKO - Ľubomírovo video, ktoré zdieľal vo verejnej skupine na Facebooku, vyvolalo poriadnu vlnu kritiky. Dokumentuje, ako skupinka mužov, pravdepodobne pilčíkov, vykonávala lesnícke práce, keď ich prekvapil mladý medveď. Šelmu zrejme prilákal odpad, ktorý muži vyhodili na cestu, za ich vozidlom. Na záberoch je vidieť plastovú bandasku s tmavou kvapalinou, plastovú fľašu s kolovým nápojom a dve motorové píly, ktoré si tam nechali položené.

Vaše tipy

„Mentalita, inteligencia, slovník a správanie sa hovorí o týchto dvojnohých jednoduchých cicavcoch,“ okomentoval svoje video Ľubomír. Topky.sk ho zverejnili s jeho súhlasom a z dôvodu, že predmetný záznam obsahoval mnoho hrubých výrazov, zvuk stiahli. Muži totiž spustili spŕšku vulgarizmov, jeden z nich si zviera dokonca natáčal na mobil.   

Medveď v lese


Čítajte aj: Oblasť Ružomberka terorizujú medvede: VIDEO Cudzinci stihli ujsť, spoza plota vyskočila šelma!


Video na svojej stránke zdieľal i Jožo Pročko. Zabávač na nedisciplinovaných ľuďoch nenechal ani nitku suchú. „Vždy, keď idem na hríby, nachádzam bandasky od oleja, olejové fľaše. Nosím igelitovú tašku a s hríbmi nosím domov odpad z lesa, ale aj lesné cesty sú v katastrofálnom stave od lesných strojov. Keď som si vypočul slovník týchto mladých mužov, chápem, prečo to tak je... Nečakám ochranu životného prostredia od takýchto pilčíkov, aj keď musím povedať, česť výnimkám,“ reagoval Pročko.   

Viac o téme: MedveďLesOdpad
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu