Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Víkendová kuriozita: VIDEO V Bratislave jazdil Mikuláš, od polície dostal zákaz, TOTO dal deťom

Mikuláš prechádzkami po Landererovom parku na Šafárikovom námestí v Bratislave. Zobraziť galériu (2)
Mikuláš prechádzkami po Landererovom parku na Šafárikovom námestí v Bratislave. (Zdroj: Tip čiateľa)

BRATISLAVA – Sviatok svätého Mikuláša si každoročne pripomíname 6. decembra. Po včerajšom slávnostnom otvorení Landererovho parku na Šafárikovom námestí v bratislavskom Starom Meste to ale vyzerá tak, že tohto roku prišiel Mikuláš s väčším časovým predstihom. Neuveríte, s akým zážitkom sa s nami podelil náš čitateľ.

Vaše tipy

Slnečné septembrové počasie vylákalo mnoho ľudí pokochať sa krásami našej prírody. Bratislavčania si zas spríjemnili sobotu prechádzkami po Landererovom parku na Šafárikovom námestí v bratislavskom Starom Meste, ktorý po troch rokoch prác sprístupnili verejnosti.

Mikuláš prechádzkami po Landererovom
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Tip čiateľa)

Slávnostné otvorenie si nenechal ujsť ani náš čitateľ, ktorý si odtiaľ odniesol naozaj nevšedný zážitok. Počas prechádzky zazrel, že sa k nemu blíži cyklista, prezlečený za Mikuláša. Preto neváhal, a začal ho natáčať na video.


Čítajte aj: Pôžitok z melódie vystriedal šok: FOTO Pouličný hudobník v Bratislave, jeho otázka vás prinúti zamyslieť sa!


Muža v mikulášskom kostýme si všimli aj policajti, ktorí ho po zastavení pravdepodobne požiadali, aby zosadol z bicykla a park opustil. Podľa slov čitateľa, muž hovoril anglickým jazykom.

Mikuláš na bicykli

Veľmi milé prekvapenie prišlo, keď siahol do svojho vreca a daroval žene sediacej na lavičke cukrík. Následne maškrtami obdaroval aj dve dievčatá, ktoré k nemu podišli.

Viac o téme: BratislavaParkMikuláš
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu