Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Slovensko je v USA "témou dňa": Najprv nás zosmiešnili, teraz z nás spravili dobrý vzor

Rozdelenie Československa zjavne vo svete stále rezonuje.
Rozdelenie Československa zjavne vo svete stále rezonuje. (Zdroj: YouTube)

NEW YORK - Slovensko si nedávno užilo svojich päť minút televíznej slávy v americkej šou Last Week Tonight, ktorej moderátor nás kvôli prístupu k utečeneckej kríze zahanbil ako malé deti. Včera sme si však v očiach amerických divákov mohli napraviť renomé, keď sa Slovensko opäť skloňovalo na televíznych obrazovkách. Tentokrát v novom diele seriálu Teória veľkého tresku, kde jeden z hlavných hrdinov demonštroval na príklade Slovenska a Česka, prečo sa s ním priateľka nemala rozísť.

Vaše tipy

Niektorým pozorným čitateľom neušlo, že včera CBS odvysielala už druhý diel deviatej série tohto obľúbeného sitkomu, v ktorom sa na pretras dostalo aj v Slovensku. Konkrétne sa tak udialo počas toho ako Sheldon Cooper vo svojom pravidelnom príspevku o Zábave s vlajkami vytiahol aj tú našu a snažil sa prostredníctvom nej vysvetliť svojej priateľke Amy, akú urobila chybu, keď mu dala kopačky.

Slovensko zosmiešnili v priamom prenose: Ostré slová kvôli utečencom, ľudia vybuchli smiechom!

Kto zvykne seriál sledovať, vie, že Sheldon Cooper je veľmi svojský vedec, ktorý nie je veľmi zbehlý vo veciach lásky a všetko zvykne odvodzovať skôr prostredníctvom rôznych prepočtov, takže hoci má mozog génia, city vyjadruje veľmi zvláštnym spôsobom. Tentokrát si na pomoc prizval príklad rozpadu Československa, od ktorého uplynuli už viac ako dve desaťročia.

Sheldon sediac na svojom obľúbenom mieste na gauči vzal do ruky dve vlajky a Amy na nich demonštroval, ako sa Česká republika mala držať Slovenska vzhľadom na to, že už nie je taká mladá, ako bývala. A žiadne iné krajiny nečakajú na to, aby sa k nej "pripojili". Amy týmto prirovnaním rozhodne nepotešil, ale divákov určite rozosmial.

Viac o téme: SlovenskoBig Bang TheorySheldon CooperTeória veľkého tresu
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu