Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Maturanti z Košíc bodujú: Najhudobnejšie kradnutie triednej knihy!

(Zdroj: YouTube)

BRATISLAVA - Ku kreatívnym maturantom, ktorí už nemajú chuť na klasické videá z konca ich stredoškolských čias, nedávno pribudli aj študenti hotelovej akadémie v Košiciach. Tí poňali kradnutie triednej knihy svojským spôsobom a zamerali sa najmä na hudobnú stránku, z ktorej vyskladali zaujímavý príbeh.

Vaše tipy

Zábery, ktoré sa minulý týždeň objavili aj na YouTube, už vo svojom názve nesú odkaz, že pôjde o najhudobnejšie kradnutie triednej knihy, aké sa u nás pravdepodobne naskytlo. Maturanti z 5.B na hotelovej akadémii v Košiciach si zvolili mashup približne 30-tich anglických piesní, do ktorých zasadili celý dej.

Samozrejme nemôžu chýbať ani akčnejšie scény, ale väčšinou ide o dobre vizuálne spracované a vtipné scénky, pri ktorých si mohli študenti vyskúšať svoje herecké výkony a zjavne sa museli aj celkom dobre baviť pri ich vymýšľaní.

Triedna kniha totiž po krádeži putuje tými najbláznivejšími cestami a spája tak príbeh do jednoliateho celku aj napriek tomu, že úryvky z jednotlivých piesní sa striedajú veľmi dynamicky. Prezradíme vám však ešte, že tentokrát zlodeji so svojim úmyslom zbaviť sa klasifikačného zošita veľmi nepochodili a božie mlyny mleli pomaly, ale iste.

Zdá sa, že takýto nezvyčajný zvrat a profesionálna produkcia sa páčia aj divákom, ktorí sa v komentároch pod videom zatiaľ vyjadrujú veľmi pochvalne.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu