Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

VIDEÁ maturantov zaplavili Topky: Študenti to odpálili vo veľkom štýle!

(Zdroj: YouTube)

BRATISLAVA - Topkárska súťaž o najlepšie video budúcich maturantov spustila doslova lavínu vášho záujmu. Do redakcie nám prišla kopa e-mailov s odkazmi na ďalšie umelecké kúsky, a preto sme sa rozhodli, že aj im dáme priestor na prezentáciu. Dúfame, že všetci čitatelia tak ocenia originalitu aj myšlienku, ktorú slovenskí študenti do svojich intier vložili.

"Sme športová trieda na Obchodnej akadémii v Lipt. Mikuláši. Všimol som si na Vašej stránke maturitné videá tried, rád by som Vám poslal aj naše. Chceli sme to poňať trošku originálnejšie a nie len klasické zničenie knihy, ale ukázať niečo, čo v nás je," napísal nám Gorazd.

"Keďže na topkách zverejňujete únosy/kradnutie či pečatenie triednej knihy maturitných ročníkov, tiež máme špeciálne, originálne a odlišujúce od všetkých tých krádeži v štýle Mafie. Ak vás naše video zaujalo, môžte o nás spraviť reportáž :)," odprezentoval video 4.E Strednej priemyselnej školy v Dubnici nad Váhom Lukáš.

"Chceli by sme vám predstaviť únos triednej triednej  študentov španielskeho bilingválneho gymnázia v Košiciach (Gymnázium park mládeže). Keďže sme trieda plná kreatívnych ľudí s originálnymi nápadmi, chceli sme aj našu stužkovú urobiť zaujímavou. Profesori od nás veľa očakávali a tak sme nemali na výber. Spočiatku sme mali dva nápady, Harry Potter a Charlie Chaplin. Ako to už býva zvykom, stále sa v triede nájdu ľudia s rozličnými názormi. Tak sme sa rozhodli urobiť kompromis, spojiť oba nápady spolu s ďalšími a vytvoriť tak originálny trailer na našu stužkovú," citujeme časť z Michaelinho e-mailu.

"Chcela by som dať do popredia únos triednej knihy, aký tu ešte nebol... študenti 4.C z Gymnázia Viliama Paulinyho Tótha v Martine. Myslím si, že je na čo sa pozrieť ;)," uviedla Janka.

"Posielam TIP na video, ktoré som dnes objavil. Ide o skutočne originálne video. Pri presýtenosti videami únosov triednych kníh prišlo konečne jedno poriadne, ktoré si z nich, v tom správnom slova zmysle, robí srandu :)," napísal nám Igor.

"Budúci maturanti IV. P z trnavskej SPŠ sa rozhodli, že nemajú chuť na klasické videá o pečatení triednej knihy. Skvelý nápad, vypracovaný scenár s pointou, kreativita, radosť a herecké výkony sa podpísali pod ich videoklip. Po štyroch rokoch v laviciach priemyslovky budú mať krásnu spomienku na obdobie študentských čias," pochválila sa Topkám Jana.

"Na tomto videu sme sa celkom namakali :) Snažili sme sa vymyslieť autentické kostýmy a vtipne to podať. Gymnázium svätej Moniky, Prešov 4.B," opísala študentské dielko Radka.

"Keďže v poslednom čase pridávate mnoho maturantských videí, chceli by sme sa aj my, Hotelová akadémia v Dolnom Kubíne, zapojiť do súťaže," uviedla Petra.

Adrian z SOŠ v Leviciach nám napísal, že by chcel ich videom zviditeľniť svoju triedu a zatiaľ každý, kto ho videl, ho len chválil. "Keďže sme maturitný odbor spojený z dvoch odlišných odborov, a to obchod a podnikanie + kozmetičky, tak myslím, že sme natočili video na úrovni :)," dodal.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu