Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

Z parkovania sa stala fraška: Žena pol hodiny nevedela trafiť medzi dve autá!

Vytočím to, nevytočím?
Vytočím to, nevytočím? (Zdroj: YouTube)

BELFAST - Medzi ľuďmi kolujú predsudky o tom, že ženy nie sú práve najlepšími vodičkami. Čo sa týka parkovania, je to vraj ešte horšie. Či je to pravda alebo nie, to už necháme na úsudku každého z vás. Istá obyvateľka Severného Írska však tomuto tvrdeniu dáva za pravdu. Jej parkovací boj sa stal hitom.

Video zachytávajúce polhodinové peripetie neznámej ženy si pozrelo dokopy už niekoľko miliónov užívateľov. A dobre sa na ňom veru pobavili. Na serveri Youtube sa objavilo v zostrihanej verzii.

Záznam začína momentom, kedy vodička našla medzi dvoma pozdĺžne zaparkovanými autami dosť veľké miesto na to, aby do neho vošla so svojím Opelom. Tu ale nastáva veľký problém. Hoci sa jej niekoľkokrát podarilo takmer zaparkovať, vždy potom urobila nejaký manéver, ktorým sa zase dostala na začiatok cesty. Jeden okoloidúci sa nad ňou nakoniec zľutoval a nasmeroval ju.

Autormi videa sú mladíci, ktorí sa na všetko pozerali z neďalekého domu. Po celý čas sa hlasno smiali a nechápali, ako je možné, že niekomu tak dlho trvalo, kým zaparkoval. "To snáď nie je pravda, čo to preboha stvára?," komentovali šoférkino nemotorné konanie.

Žena nevie zaparkovať

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu