Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Oblasť plná UFO: V Utahu poletovalo po oblohe modré svetlo!

UFO vyzeralo ako pohyblivé modré svetlo
UFO vyzeralo ako pohyblivé modré svetlo (Zdroj: The Weather Channel)

UTAH - Anthony Piceno z mesta American Fork v štáte Utah zostal naozaj prekvapený, keď sa minulý týždeň pozrel na nočnú oblohu. Objavil na nej totiž čosi, čo nikdy predtým nevidel. Jeho video ukazuje modrý objekt, ktorý sa pomaly pohybuje po nebi.

Vaše tipy

Zábery, ktoré odvysielala televízia The Weather Channel, boli podrobené skeptickému pohľadu. Lynn Hadfield, prezident aeromodelárov z Utah Valley sa domnieva, že svetlá nie sú ničím iným ako diaľkovo ovládaným lietadlom. Na druhej strane Chris Santacroce zo Superfly Paragliding tvrdí, že Piceno mohol natočiť osvetlený padák, hoci nočné zoskoky sú nelegálne.

Nie je to prvýkrát, čo obyvatelia v tejto oblasti videli na oblohe podozrivé predmety. V posledných mesiacoch viacero ľudí hlásilo blízke stretnutia. V minulom roku dokonca uverejnili tajné memorandum FBI, ktoré popisuje ako policajní a vojenskí dôstojníci boli svedkami explózie UFO v Utahu.

Správu z roku 1950, označenú ako "naliehavú", poslali vtedajšiemu riaditeľovi FBI J. Edgar Hooverovi s opisom ako armádne hliadky, policajti a diaľničné patroly, nachádzajúce sa kilometre od seba, uvideli UFO, ktoré explodovalo nad horami blízko Loganu, severne od Salt Lake City.

UFO v Utahu

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu