Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Detailné VIDEO: Pri Roswelli malo pristáť obrie UFO!

Väčšina ľudí považuje zábery za podvod
Väčšina ľudí považuje zábery za podvod (Zdroj: YouTube)

LONDÝN - Zábery "lietajúceho taniera", ktorý sa kĺže po oblohe až nakoniec pristane v oblasti za priemyselnými budovami, sa postarali o senzáciu na internete. Údajne sa tak malo stať neďaleko Roswellu v Novom Mexiku, ktoré je kontaktmi s mimozemšťanmi preslávené. Mnohí priaznivci konšpiračných teórií však video považujú za podvod.

Vaše tipy

Miesto ani čas urobenia nahrávky nie je jasný. Pod videom, ktoré bolo uploadované na YouTube Stephenom Hannardom z Alien Disclosure Group UK, sa nachádza iba krátky popis. "Pravdepodobné zábery UFO, ktoré pristálo na neznámom mieste v Novom Mexiku.

Užívatelia sa však sťažujú na nepresvedčivosť záberov, a to napríklad, že terén, nad ktorým sa  UFO vznáša pripomína skôr severnú Európu, a nie vyprahnutú púšť Nového Mexika. Vozidlá, ktoré na zázname vidno, sa tiež zdajú byť skôr malými európskymi autami a nákladiakmi, na rozdiel od väčších amerických modelov.

"Možno povedať, že je to vo Veľkej Británii, britské dopravné značenie na ceste, európske modely osobných a nákladných automobilov na parkovisku. Takže je to podvod, ale dobre urobený a celkom fajn," napísal jeden z divákov.

Avšak ďalší používateľ zamietol možnosť, že by išlo o Britániu s odvolaním sa na skutočnosť, že autá jazdili po pravej a nie ľavej strane. Ostatní sa zamerali skôr na pátranie po špeciálnych efektoch.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu