Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Priecestie smrti: Vlak v Malackách zmietol ďalšieho človeka!

Doráňanému mužovi sa snažili pomôcť aj okoloidúci
Doráňanému mužovi sa snažili pomôcť aj okoloidúci

BRATISLAVA - Železničné priecestie V Malackách v smere na Veľké Leváre je akoby prekliate. V utorok popoludní tam za nejasných okolností vyhasol život muža a železnice vo svojom stanovisku predpokladali, že išlo o samovraha. Nešťastie zo včerajšieho podvečera však pokusom o samovraždu rozhodne nebolo.

"V blízkosti železničného priecestia tam došlo k stretu vlaku s cyklistom. 46-ročný miestny muž pritom utrpel poranenie hlavy, otvorenú zlomeninu ramennej kosti, zlomeninu kľúčnej kosti a vnútorné zranenia," informovala hovorkyňa leteckých záchranárov Sylvia Galajda s tým, že ťažko zraneného muža odviezol vrtuľník do nemocnice na Kramároch.

Pri nešťastí bol aj náš čitateľ Michal. "Vyzeralo to tak, že sa na priecestí práve stretali dva vlaky a pozrel sa len na jednu stranu. Videl som len, že má rozbitú hlavu a otvorenú zlomeninu na ruke. A koleso z bicykla na ktorom prechádzal bolo odletené 20 metrov od zrážkym," popísal hrozivú udalosť.

O deň skôr na koľajniciach tohto priecestia vyhasol život muža. "Osobný vlak usmrtil muža v koľajisku. Nehoda spôsobila odrieknutie jedného vlaku a meškanie ďalších trinástich v rozmedzí od niekoľkých až po 200 minút," uviedol vtedy hovorca železníc Alexander Buzinkay.

 

.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu