Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Nešťastne zamilovaný mladík sa rozlúčil s priateľmi a vypil ortuť!

Vyšná Myšľa
Vyšná Myšľa

BRATISLAVA/KOŠICE - Poriadnu drámu zažili včera vo východoslovenskej obci Vyšná Myšľa. Miestneho mladíka (25) opustila priateľka a on už nenachádzal dôvod, prečo ešte zostať na tomto svete. Svojim známym rozposlal SMS-ku, že sa ide zabiť.

Viacerí z nich zavolali políciu, ktorá sa pokúšala zúfalého zaľúbenca nájsť. Vo svojom dome už nebol, policajti preto rozbehli pátraciu akciu.

"Prehľadali viacero miest ako futbalové ihrisko, železničnú stanicu a okolie koľajiska, objekt bývalého JRD a brehy a porasty okolo vodného toku rieky Olšava," uviedol košický policajný hovorca Alexander Szabó, podľa ktorého pomáhali aj miestni obyvatelia.

Mladíka objavili až večer na železničnom moste nad Olšavou. Krčil sa z vonkajšej strany zábradlia vo výške asi 15 metrov a odhodlával sa ku skoku.

Hliadka sa pokúšala zaľúbencovi prihovoriť. "Mladík uviedol, že chce spáchať samovraždu a že okolo 18.30 hod. zjedol  40 tabletiek Ibuprofénu, ortuť z 3 teplomerov a vypil to v energetickom nápoji. Mladík sa hliadke vyhrážal, že v prípade priblíženia sa k nemu skočí z mosta. Na miesto bola privolaná rýchla záchranná služba, hasičský záchranný zbor a policajný vyjednávač," pokračoval hovorca.

Napokon sa policajti k mladíkovi dostali natoľko, že ho mohli "pomocou použitia hmatov a chvatov" spacifikovať. Skončil v nemocnici.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu