Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Začiatok sústredenia missiek preveril fyzickú zdatnosť finalistiek

Finalistky majú za sebou prvé dva dni sústredenia. Zobraziť galériu (4)
Finalistky majú za sebou prvé dva dni sústredenia.

LIPTOVSKÝ MIKULÁŠ - Dvanásť finalistiek súťaže krásy Miss Slovensko 2008 má za sebou prvé dva dni sústredenia v Aquaparku Tatralandia & Holiday Village Tatralandia v blízkosti mesta Liptovský Mikuláš.

Po nedeľňajšom voľnejšom dni čakal už v pondelok na dievčatá nabitý program, ktorý preveril najmä ich odvahu a fyzickú zdatnosť.

Krátko po deviatej hodine dvanástka finalistiek najprv predviedla, ako je na tom s chôdzou, ktorá je dôležitou súčasťou finálového večera. Po obedňajšej prestávke organizátori súťaže "vyhnali" dievčatá do Tarzánie, kde slečny ukázali, ako blízko majú k adrenalínovým športom. Zlaňovanie trate, ktorá meria viac ako 400 metrov, naozaj nebolo pre každého a celý úsek napokon absolvovala len pätica najzdatnejších finalistiek. Mrznúci dážď a premenlivý vietor preverili okrem súťažiacich aj sily riaditeľky súťaže Lucie Hablovičovej.

Na večeri v Zbojníckej kolibe čakalo na dievčatá malé prekvapenie, zásluhou pondelňajších menín Veroniky Matalovej organizátori z produkčného domu FORZA dopriali dievčatám po hlavnom jedle aj dezert. Ten nepatrí do tradičného jedálnička dvanástky finalistiek, keďže sladkosti majú dievčatá pred súťažou obmedzené.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu