Pondelok27. máj 2024, meniny má Iveta, zajtra Viliam

Okradnuté missky!

Dievčatá o krádeži doteraz nič nevedeli.
Dievčatá o krádeži doteraz nič nevedeli. (Zdroj: Nový Čas)

BRATISLAVA - Dvanásť tohtoročných finalistiek prestížnej súťaže krásy Miss Slovensko zažilo pred sústredením v Tatrách poriadny šok.

Začiatkom týždňa totiž zo skladu v priestoroch Produkčného domu Forza zmizli spoločenské šaty od prestížnych návrhárov, topánky aj šperky. Hodnota ukradnutých vecí bola vyše 100-tisíc!

Riaditeľka súťaže Miss Slovensko Lucia Hablovičová pripravila pre dievčatá tak ako každý rok sústredenie v Liptovskom Mikuláši. Ešte cez víkend uschovali všetky potrebné veci do skladu.

No v pondelok čakalo krásky nemilé prekvapenie. Na sklade boli vylomené dvere a všetky veci chýbali. "Ako sme sa neskôr dozvedeli, ukradli ich traja robotníci. Mrzí ma to, lebo sú to údajne mladí chlapci, ktorí nikdy predtým neboli trestaní," tvrdí riaditeľka súťaže krásy Hablovičová.

Aj keď sústredenie bolo pre finalistky na istý čas ohrozené, polícia vinníkov rýchlo odhalila. U trojice robotníkov našla odcudzené veci, ktoré misskám napokon vrátili. "Policajti nám ich priniesli veľmi rýchlo. No či sú všetky, zatiaľ presne povedať nevieme," vysvetľovala Hablovičová, ktorá má z celého incidentu stále hlavu v smútku.

"Vôbec neviem, čo ich ku krádeži viedlo. Vedeli však, v akom prostredí sa pohybujú a už pri pohľade na šaty im bolo jasné, že nie sú hocijaké," hovorí Hablovičová, ktorá verí, že krásky už bez ďalších nepríjemných prekážok dovedú až do finále.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu