Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Trnavskí kandidáti na primátora budú vo štvrtok spolu diskutovať

Rastislav Mráz, Peter Bročka, Igor Válek a Marián Galbavý
Rastislav Mráz, Peter Bročka, Igor Válek a Marián Galbavý (Zdroj: TASR, SITA)

TRNAVA - Kandidáti na primátora Trnavy budú o svojich programoch a plánoch diskutovať vo štvrtok 18. októbra o 19:00 v kultúrnom centre Malý Berlín. Volebná komisia zaregistrovala v Trnave osem kandidátov na najvyšší post v meste, organizátori na verejnú diskusiu pozvali štyroch z nich.

Okrem terajšieho primátora Petra Bročku (nezávislý) aj jeho vyzývateľov Mariána Galbavého (nezávislý), Rastislava Mráza (KDH, Strana zelených Slovenska, SDKÚ-DS) a kandidáta koalície Smer-SD – SNS Igora Válka. Moderátorom diskusie bude Jozef Lenč z Univerzity sv. Cyrila a Metoda, jej organizátorom je Denník N.

Diskusia je prístupná pre verejnosť, všetky vstupenky sú však už teraz vypredané. Žiadna ďalšia spoločná diskusia kandidátov na primátora Trnavy zatiaľ avizovaná nie je. Okrem štvorice pozvaných sa budú o post primátora Trnavy uchádzať aj Peter Ondrejka (nezávislý), Vanesa Šteinerová (nezávislá), Peter Tomeček (Národná koalícia) a Stanislav Žigmund (Strana rómskej koalície).

Trnava má v týchto voľbách druhý najvyšší počet kandidátov na primátora od roku 1990, viac, až jedenásť, ich bolo len v roku 1994.

Voľby primátorov, starostov a poslancov mestských a obecných zastupiteľstiev sa budú na Slovensku konať v sobotu 10. novembra.

Viac o téme: TrnavaKomunálne voľby
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu